Senior Cloud Security Con­sul­tant


Vær med til at definere sikkerheden for Bankdatas brug af cloud løsninger.

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud sikkerhed og Compliance? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive cloud sikkerhed og Compliance i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen?

Så er du måske Bankdatas nye Senior Cloud Security konsulent. Som Senior Cloud Security konsulent spiller du en afgørende rolle i afdelingens konstante mål om at være i overensstemmelse med gældende lov og krav i den finansielle sektor inden for sikkerhed og Compliance i public cloud.

Helt konkret bliver du en del af et team der er ansvarlig for implementering af Bankdatas cloud sikkerhed og får, sammen med teamet, ansvaret for at videreudvikle og implementere denne.

Dine opgaver ved Bankdata:

Som en af Bankdatas Senior Cloud Security konsulenter vil du være nøglepersonen der sikrer, at vi har en tidssvarende og velfungerende sikkerhedsprofil i public cloud. Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Være med til at definere og implementere cloud sikkerheds foranstaltninger
 • Herunder CASB, EDR, EPP, information protection og DLP løsninger
 • Sikre at velbeskrevne best practice og implementeringsmetoder er dokumenteret og forankret
 • Videreudvikle og vedligeholde Bankdatas sikkerheds niveau i public cloud
 • Rådgive og vejlede i forhold til sikring af public cloud services, workloads og CI/CD pipelines
 • Sikre opbygningen af relevante kontroller indenfor området
 • Risikovurdering af SaaS, PaaS og IaaS services

Som en naturlig del af jobbet får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du definerer og skaber selv de rigtige muligheder for netop dig. Fortæl os gerne om dine ambitioner i din ansøgning og/eller på samtalen.

Lidt om os i Bankdata

Bankdata er et moderne it-udviklingshus med 780 ansatte fordelt på lokationer i Fredericia, Aarhus og Silkeborg samt en afdeling i Indien. Vi er et af de største it-udviklingshuse inden for den danske finansverden og leverer totale it-løsninger til den finansielle sektor. Vi opfylder kundernes behov for opdaterede, sikre og stabile it-løsninger på både teknologisk og systemmæssigt niveau, så de er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Du bliver en del af en…

… professionel IT-sikkerheds- og Compliance-afdeling med en høj faglighed. Her indgår du i et erfarent team, som har et godt samarbejde baseret på gensidig respekt, højt energiniveau og plads til en humoristisk omgangstone. Afdelingen består af 14 knalddygtige kolleger. Tværfaglighed og samarbejde i afdelingen er afgørende for, at vi hver dag lykkes.

Du vil referere direkte til Bankdatas CISO, Karsten Brinkmann og din faste arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Fredericia.

Nu mangler vi bare dig ombord i teamet:

Du kommer formentlig fra en lignende stilling, hvor du har haft en væsentlig rolle i at drive implementeringen og rådgivningen indenfor public cloud sikkerhed. Du er vant til at tage ansvar og gå forrest inden for dit ansvarsområde, og du sætter en ære i, at dine opgaver løses inden for aftalt tid og til høj kvalitet. Du trives med nye udfordringer, og evner selv at drive opgaveløsningen såvel alene som i samarbejde med dine kolleger.

Med en løsningsorienteret tilgang evner du at se dine opgaver fra forskellige vinkler, og du er god til at sætte dig ind i de problemstillinger, som kollegerne i huset står over for.

Af øvrige kvalifikationer forventer vi:

 • Du har en relevant uddannelse og flere års erfaring med arbejdet med sikring og implementering af sikkerhed i cloud platforme om dette så er i Microsoft Azure, Microsoft 365, AWS eller Google Cloud
 • Du har forståelse for sikkerhedsarkitektur samt netværks- og AD-sikkerhed
 • Du holder dig opdateret på det danske og globale trusselsbillede og kan omsætte disse i operationel sikkerheds sammenhænge
 • Du har forretningsforståelse og kan imødekomme forretningens behov og krav i sikkerhedsmæssige løsninger
 • Kan samarbejde på tværs, være nysgerrig og sparre med nærmeste kolleger
 • Du er god til at formidle både på skrift og i tale, og du kan sælge et budskab både op og ned i organisationen.

Interesseret?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt eller ring til CISO, Karsten Brinkmann på 7924 2835, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Hays Specialist Recruitment A/S
Publiceret: 8. februar 2021

Arbejdssted

Fredericia