Pro­jekt­le­der til stærkt team

Lyder det som noget du kunne tænke dig at høre mere om, så kig her!

Komproment ApS er som firma inde i en rivende udvikling. Vi har travlt i alle afdelinger, og nu er tiden inde til at forøge holdet, og derigennem opretholde vores ønske om en høj grad af service.

For at fastholde et højt serviceniveau overfor danske som udenlandske kunder, og grundet en rivende udvikling og efterspørgsel på facadeløsninger fra Komproment på det danske, det skandinaviske og de øvrige eksportmarkeder, har vi nu brug for endnu en knalddygtig projektleder.

Kunne du se dig selv i det, og blive en del af en virksomhed, hvor ansvar og lysten til ansvar er stor. En virksomhed, hvor vi i samarbejde med leverandører og kunder finder løsninger med respekt for hinanden, og hvor vi gør en dyd ud af at have det sjovt mens vi arbejder, så skal du læse videre.

Du vil blive en del af kontoret i Svenstrup, hvorfra din normale arbejdsdag vil foregå. Du vil blive en vigtig del af et meget stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at finde de bedste løsninger. Du vil opleve og blive en del af et hold, hvor løsninger og god service er i højsæde. Et miljø, hvor vi gør en dyd ud af at ville være de bedste indenfor det felt vi arbejder på.

Komproment er kendetegnet ved en flad organisation, hvor mulighederne for indflydelse er store.

Vi kan tilbyde dig en virksomhed med højt til loftet, en stor grad af frihed under ansvar, og en unik mulighed for at skabe din egen vej, indenfor de rammer vi arbejder under. Du vil have kontordage, byggepladsbesøg og rejser til kunder og byggepladser i udlandet.  Vi kan ligeledes tilbyde dig en attraktiv lønpakke og adgang til overskudsdeling.

Hvem er du?

  • Du skal være uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør.
  • Du skal have erfaring fra byggebranchen.
  • Du skal som minimum tale tysk og engelsk.
  • Du skal være udadvendt og elske at have kontakt til kunder på telefon, mail og ved fysiske besøg.
  • Løsningsorienteret og teknisk stærk.
  • Projektledelse skal du have lyst til at udføre fra A til Z.
  • Du skal være fleksibel på arbejdstiden og være klar på byggepladsbesøg og rejser til udenlandske byggepladser.
  • Du skal være bruger på Revit og AutoCad.

Kan du krydse ovenstående af og se dig selv på et hold af engagerede folk, så skal du sende din ansøgning med CV til Mads Røge på mads@komproment.dk.

Ansøgningsfristen vil være 16. marts 2021.

Ansættelse vil være med virkning fra 01.05.2021 eller gerne tidligere.

Gem job

Komproment ApS
Publiceret: 16. februar 2021

Arbejdssted

Svenstrup J