Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Salgschef til in­ter­na­tio­nal in­ge­ni­ør­virk­som­hed inden for elek­tro­nik

Vil du gå forrest og tage ansvaret for salg og forhandling af store, tekniske projekter? Og er du klar til at lægge salgsstrategien for vores udviklingsservices i hele Norden? Så læs med!

Hvem er vi?

EKTOS A/S har siden 2007 udviklet og testet elektroniske styringsløsninger på tværs af brancher i både ind- og udland. Vi har gennem årene opnået status som en stærk udviklings- og testpartner for en lang række højtprofilerede virksomheder inden for en bred vifte af brancher, herunder f.eks. landbrug, klimastyring, marine og forsvar, energi, sundhedsteknologi, transport m.m.

Du kan læse meget mere om vores projekter her.

Tag ansvaret for nye og eksisterende kunder i Norden

Som salgschef får du ansvaret for vores store kunder og langvarige relationer. Du overtager en eksisterende kundeportefølje, men du kommer også til at bruge omkring halvdelen af din tid på at opdyrke nye kunderelationer. Du bliver leder for en mødebooker, som løbende genererer kvalificerede leads, mens du selv genererer omkring 1/3 af dine møder.

Salgsprocessen varer typisk 1-6 måneder, så når du er oppe at køre, kan du forvente at have 60-90 projekter i din pipeline og en kalender fyldt med kundemøder.

Du refererer til vores CEO i Danmark og arbejder tæt sammen med resten af EKTOS’ direktion. Du bliver en del af en organisation der har fortsat vækst som ambition, og du vil være en del af en salgsorganisation, som vi forventer vokser i de kommende år.

Få en hands-on og operativ rolle

Din primære opgave bliver at sælge vores konsulentydelser med fokus på elektronisk hardware- og software-design. Det vil i praksis sige, at du varetager den indledende dialog og forhandling med kunderne, og så snart salget er på plads, overleverer du de konkrete projekter til en af vores projektledere. Det giver dig mulighed for at følge de enkelte projekter fra sidelinjen, mens du kan fokusere på den overordnede relation til kunden. Du har ansvaret for vores salg til din kundeportefølje såvel som for at udbygge porteføljen i samarbejde med marketing og din mødebooker.

Mere konkret skal du blandt andet:

 • planlægge og realisere vores salgsstrategi for primært Danmark og sekundært Sverige og Norge
 • analysere, kortlægge og undersøge markedsstørrelser og -potentialer
 • opbygge øget synlighed og gode relationer til udvalgte segmenter og virksomheder i markedet
 • rådgive og vejlede vores kunder omkring services og produktudvikling
 • samarbejde med vores projektledere om forhandling af store og komplekse projekter.

En virksomhed med gode karrieremuligheder

Vi tilbyder en god grundløn med pension og mulighed for bonus Og så håber vi, at dette job kan være springbrættet for dig til en vej op ad karrierestigen her hos EKTOS.

Vi har kontor i både Hvidovre og Viborg – dog ser vi helst, at du sidder i Hvidovre med dine nærmeste kolleger, som udover vores mødebooker tæller 5 testingeniører. Derudover kan du forvente løbende sparring med vores CEO, som vil være på kontoret et par dage om ugen.

Salgserfaring og en stærk teknisk baggrund

Der er flere mulige indgange til stillingen, men det vigtigste for os er, at du:

 • har en stærk teknisk baggrund – og enten er uddannet inden for elektronikfeltet eller har bevæget dig i den retning
 • har dokumenterede erfaringer med nysalg – enten fra en decideret salgsfunktion, hvor du selv har haft ansvaret for forhandling og salg, eller fra en rolle som projektleder eller lign., hvor salg har været en integreret del af dit arbejde
 • er flydende på engelsk
 • har et godt drive kombineret med en god analytisk sans
 • er en holdspiller der har let ved at opbygge gode relationer både internt og eksternt
 • du har meget gerne erfaring med brug af CRM-system til at planlægge, realisere og dokumentere din salgsindsats og resultater.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Thomas D. Carlsson på 7245 9071.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 7. marts 2021 via boksen ”Søg jobbet online”. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Thomas D. Carlsson
TLF: 7245 9071
Mail: tdc@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 1. marts 2021

Arbejdssted

Hvidovre eller Viborg