IT-chef til Betri For­sik­ring på Færøerne

Vi leder efter en dygtig chef til IT- og Udviklingsafdelingen i Betri Forsikring på Færøerne. Hvis du har gode erfaringer inden for ledelse, digitalisering, udvikling og drift af IT-løsninger, så er det måske dig vi leder efter.

Som chef for IT- og Udviklingsafdelingen får du en spændende dagligdag. Ud over daglig ledelse af dit team, som tager sig af udviklingsprojekter, drift, support og sikkerhed, får du også ansvaret for den strategiske planlægning af vores digitale strategi og at sikre fremtidig udvikling inden for området.

Stillingen

Som IT-chef har du ansvaret for samtlige af Betri Forsikrings og Betri Pensions IT-løsninger. Dette omfatter også drift og udvikling af nye IT-services.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores serviceafdelinger og bliver bindeleddet mellem IT og ønsker og krav fra forretningen. Du vil stå i spidsen for en IT- og Udviklingsafdeling, som har ansvaret for udvikling og digitalisering, som påvirker både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Afdelingen deltager i hele udviklingsprocessen – fra ide til realisering. Derfor er det vigtigt, at du trives i et miljø med mange bolde i luften på en gang, og du bliver motiveret ved tanken om at få bolden i mål.

Ansvarsområder

Dine overordnede ansvarsområder bliver:

 • At forstå og definere krav og ønsker fra forretningen
 • At finde løsninger på forretningens komplekse IT-udfordringer
 • At sikre, at løsningerne hænger sammen med vores overordnede digitale vision
 • At koordinere og lede tværfaglige projekter og sikre, at de kommer i mål
 • At videreudvikle vores digitale strategi, således at den opfylder vores kunders og samarbejdspartneres behov – nu og i fremtiden
 • At styre driftsomkostningerne, både på afdelings- og på projektniveau

Ud over det faglige og økonomiske ansvar har du også personaleansvar.

Vi søger en leder, der:

Er med til at forme den digitale strategi, har ledelseserfaringer, kan skabe trivsel blandt dine ansatte og i forretningen. Du har også en relevant kandidatuddannelse. Derudover ser vi at:

 • Du har gode ledelsesevner og -erfaringer
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Du er aktiv og opsøgende inden for dit område
 • Du går forrest med IT og digitalisering
 • Du tænker fremtidsorienteret
 • Du har projektledererfaring

Vi tilbyder:

 • En spændende og krævende lederstilling i en spændende virksomhed, der er i konstant udvikling
 • En lederstilling i en virksomhed med klare målsætninger og handlekraftige medarbejdere og gode arbejdsvilkår
 • En arbejdsplads med konkrete kerneværdier, hvor vi er pålidelige, opsøgende og venlige
 • Konkurrencedygtig løn og gode ansættelsesvilkår, et selvstændigt ansvarsområde og gode muligheder for løbende kompetenceudvikling

Du bliver en del af ledelsesteamet og henviser direkte til den administrerende direktør. Arbejdsstedet er på hovedsædet i Tórshavn på Færøerne.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Ingunn Eiriksdóttir, adm. direktør, på +298 34 86 48/ingunn@betri.fo eller Rannvá Justinussen, HR-chef på +298 34 85 75/rju@betri.fo.

Stillingen bliver besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat. Ansøgninger med CV og relevante eksamensbeviser skal sendes til starv@betri.fo senest mandag d. 8. marts kl. 13.00.


Kort om Betri

Betri Forsikring er Færøernes største forsikringsselskab, og sammen med vores søsterselskab, Betri Pension, tilbyder vi livsforsikring og pension, samt privat-, erhvervs- og søforsikringer. Vi er ca. 100 ansatte og IT- og Udviklingsafdelingen består af 7 dygtige medarbejdere.

Opgaverne i IT- og Udviklingsafdelingener udviklings- og driftsprojekter, rådgivning, digitalisering, support og sikkerhed. IT-afdelingen administrerer også forretningssystemet (TIA) og andre systemer i tæt samarbejde med vores leverandører. Vores hovedleverandører er NCDC og Elektron.

Vi er en del af en større koncern, Betri P/F, med bank-, forsikrings-, pension- og ejendomsmæglervirksomhed. Du kan lære mere om os ved at besøge www.betri.fo.

Gem job

Betri Trygging
Publiceret: 18. februar 2021

Arbejdssted

Torshavn