Erfaren IT-pro­jekt­le­der

Vil du være med til at sætte nye standarder for digital transformation i Evida, et energiselskab i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur?

Vi opruster på det digitale område og søger en kompetent kollega, der kan bidrage til at udvikle og drive Evidas IT-projekter i en organisation, hvor vores digitale strategi er omdrejningspunktet for vores fortsatte udvikling. Vi har spændende opgaver foran os, og vi bygger blandt andet en ny IT-infrastruktur, der bringer os i skyen, effektiviserer vores arbejdsgange og samtidig håndterer mere end 400.000 kunder.

Du får en central rolle i sammen med forretningen at omsætte strategi til projektaktiviteter. Dine projekter varierer, men alle er større interne udviklings- eller implementeringsprojekter, som vil give dig mulighed for at gøre en forskel fra starten: De første projekter, som du kan blive involveret i, er delprojekter i vores ERP-implementering, anskaffelse af et nyt HR-system eller projekter, der handler om at gøre Evida mere datadrevet.

Det bliver dit ansvar at facilitere og drive projekterne igennem alle faser fra analyse til implementering inden for aftalt tid, kvalitet og økonomi. Du skal sikre fremdrift og understøtte, at vores digitale løsninger bliver brugervenlige og af høj kvalitet. Du skal lede, motivere og inspirere de involverede og sørge for den forretningsmæssige forankring af ændringer i it-landskabet. Det gør du som det naturligste i verden med udgangspunkt i dine kunder – forretningens – behov og ønsker.

Med reference til funktionslederen for IT Kundeleverancer bliver du en del af et stærkt team bestående af tværgående IT-forretningspartnere, projektledere og IT-dataspecialister, der prioriterer sparring og videndeling på tværs. Derudover trækker vi på et net af eksterne leverandører og konsulenter, som også bliver dine samarbejdspartnere.

Din baggrund

Du har flere års erfaring med projektledelse af it-projekter og en forretningsorienteret tilgang. Du kan arbejde struktureret og lede projekter selvstændigt fra opstart til idriftsættelse. Vi lægger vægt på:

  • At du har dokumenteret erfaring med projektledelse af tekniske udviklingsprojekter og implementering af komplekse it-systemer, herunder et indgående kendskab til bl.a. proces- og tidsplaner, kravspecificeringer, use cases, facilitering af workshops, test, risikostyring, m.m.
  • At du har erfaring med it-arkitektur, hurtigt kan danne dig et overblik over systemlandskaber, samt udarbejde beslutningsoplæg ift. fremadrettede prioriteringer
  • At du er god til at samarbejde og stærk på formidling i et enkelt og ikke-teknisk sprog, så du kan oversætte mellem IT og forretning
  • At du er udviklingsorienteret og har blik for kompleksiteten mellem IT og forretning – det får du stor gavn af i en virksomhed, som bygger op og samtidig har strategisk fokus på digitalisering og teknologiløft
  • At du er proaktiv og arbejder målrettet og selvstændigt. Du planlægger med en sikker hånd, og du eksekverer dine aktiviteter effektivt og resultatorienteret.

Du tilbydes

Evida og det danske gasnet er en del af Danmarks grønne omstilling. Som nationalt selskab er vi ansvarlige for sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet.
Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hos os kan du i fællesskab med mere end 400 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Vi ønsker at give dig masser af muligheder for at bruge al din projektledererfaring og tilbyder samtidig en ret unik chance for at præge opbygningen og udviklingen i vores ny-fusionerede selskab og vores it-infrastruktur.

Dit arbejdssted bliver i Viborg, hvor vi netop nu er i gang med at etablere og opbygge vores hovedkontor, så også her får du mulighed for at sætte dit fingeraftryk på de processer og den kultur, der skal være bærende i vores fælles fremtid.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Kirsten Dencker på telefon 2015 3565.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 7245 9074. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Evida
Publiceret: 18. marts 2021

Arbejdssted

Viborg