Af­de­lings­le­der

Er du en ambitiøs og inspirerende leder med erfaring fra ventilationsbranchen?

Er du interesseret i en spændende lederstilling, med mulighed for at kombinere din ledererfaring, tekniske viden og evne til at udvikle forretningen med fokus på kunden?

Vores nuværende afdelingsleder i Odense skal fremover arbejde målrettet med salg i airteam og vi skal derfor have en ny daglig afdelingsleder til kontoret i Odense.

Om stillingen

Du tilbydes en attraktiv stilling som afdelingsleder, hvor du med fokus på entrepriser både indenfor nybyggeri og renovering til eksisterende og nye kunder skal være med til at videreudvikle forretningen.

Dine ansvarsområder er:

 • Økonomistyring herunder afdelingens budget
 • Udvikling og ledelse af afdelingens medarbejdere
 • Opsøgende salg og vedligeholdelse af kundeportefølje
 • Teknisk sparring med kunder og nærmeste kollegaer
 • Deltagelse i ledergruppen

Er du vores nye kollega?

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med et ungt, men erfarent team. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx ingeniør, maskinmester eller VVS-installatør og erfaring fra en lignende stilling i ventilationsbranchen. Du skal have lyst til kundekontakt og personaleledelse, og vi lægger vægt på, at du har en samlende og motiverende ledelsesstil.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med personaleledelse
 • Har erfaring med økonomistyring og tæt opfølgning af budgetter
 • Har erfaring indenfor ventilation og er teknisk stærk
 • Er resultatorienteret med en god økonomisk forståelse
 • Arbejder selvstændigt, målrettet, er initiativrig og bevarer overblikket
 • Er motiverende og skaber resultater gennem en positiv attitude
 • Bærer faglig stolthed og tager afsæt i airteams DNA
 • Kan skabe velfungerende og tillidsfulde relationer både internt og eksternt
 • Bruger dine købmandsmæssige egenskaber og din serviceorientering, når du kombinerer produkter og services efter kundernes ønsker og behov
 • Kan vækste og udvikle forretningen i stærkt samspil med den øvrige ledergruppe
 • Er velformuleret på dansk i skrift og tale

airteam er en solid virksomhed i vækst med en førende position på det danske ventilationsmarked. Vi leverer innovative og energieffektive tekniske ventilationsløsninger, og bidrager på den måde til et sundt og effektivt indeklima for rigtig mange mennesker. Vi har en ambition om at blive Nordens foretrukne indenfor teknisk ventilation. Vi tror på, at vores resultater skabes på baggrund af et godt samarbejde med vores kunder, samarbejdspartnere og underleverandører. Vores dygtige medarbejdere projekterer og udfører ventilationsanlæg til hospitaler, hoteller, industri, boliger, kontor m.fl. Vi har afdelinger i både Danmark og Sverige, og beskæftiger i alt ca. 300 medarbejder.

Vi tilbyder

airteam er en ambitiøs virksomhed og arbejdsplads med frihed under ansvar. Vi tilbyder stor fleksibilitet for den enkelte, og skaber rammerne for, at medarbejderne kan være med til at sætte sit aftryk på virksomheden og de ventilationsprojekter, som vi løser i fællesskab med vores samarbejdspartnere. Som en del af airteam kan du forvente, at blive involveret i nogle af de mest spændende projekter i byggebranchen.

Som afdelingsleder i airteam får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Der afholdes løbende lederudviklingsdage for ledergruppen, og i airteam Academy er der mulighed at blive opdateret med den sidste nye tekniske viden.

Du tilbydes en lederstilling med stor selvstændighed og ansvar, samt mulighed for at præge stillingen og din hverdag i den retning, som du finder mest optimal.

Du vil indgå i et team med en nærværende ledelse og erfarne kollegaer, som kan tilbyde faglig sparring og vidensdeling. Ligeledes vil der være et tæt samarbejde med HR-afdelingen.

Du vil komme igennem et grundigt og struktureret onboarding forløb, hvor du bl.a. introduceres til airteams DNA, og fagligt bliver klædt på til at udfylde din nye rolle hos os.

Du tilbydes attraktive løn- og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med din erfaring og kompetencer.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Poul Pihlman på mobil 4064 0971.

Ansøgning, CV og referencer sender du via nedenstående link "Søg jobbet online".

Vi holder løbende samtale med relevante kandidater. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Gem job

airteam a/s
Publiceret: 20. april 2021

Arbejdssted

Odense