Visionær og en­gag­er­ende direktør

Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest
spændende maritime virksomheder?

I 22 år har Pro-Safe A/S produceret og leveret RIB-fartøjer og tilhørende sikkerhedsprodukter indenfor projektopbyggede og nøgleklare RIB-fartøjer, gummibådsservice, rednings-/kajakudstyr og Brig RIB-gummibådene til professionelle og private brugere. Endvidere servicerer virksomheden eftermarkedet/kunder med udstyr, reparation, uddannelse, test m.m. Virksomheden er etableret i 1999, hvor afsættet blev taget i leverancer til militære/statslige kunder i Danmark. Igennem årene har Pro-Safe A/S også leveret en række produkter til offshore, brand/redning, entreprenør, politi, kystvagt, dykning, sejlklubber, marineforhandlere og private kunder. En solid forståelse for den enkelte kundes behov, kombineret med et ønske om at gøre alle kunder til fremtidige ambassadører for virksomheden har gennemsyret Pro-Safe fra første dag.

Medarbejderne hos Pro-Safe er fagfolk med stærke kompetencer og solid erfaring. De arbejder med engagement og forstår kundernes krav og ønsker. De kender processerne, forstår kundens målsætninger og indfrier forventningerne til kvalificeret sparring og den rigtige løsning. Kombinerer man de værdier med kvalitet, troværdighed, gode håndværksmæssige dyder og flair for at etablere ambitiøse og varige samarbejdsaftaler, har man fat i den særlige ånd, der kendetegner virksomheden og dens ansatte.

Pro-Safe A/S er 100% danskejet, veldrevet og velkonsolideret. Man er markedsledende på hjemmemarkedet, men virksomheden har også eksport til Norden, Tyskland, Baltikum og Fjernøsten.

For at fastholde og yderligere styrke den positive udvikling virksomheden har oplevet lige siden starten, søger man nu en direktør, der sammen med ejerkredsen og de kompetente medarbejdere vil sikre og videreudvikle virksomhedens stærke position, både i eksisterende og i nye markedssegmenter.

Du vil som direktør arbejde ud fra virksomhedens hovedkontor der er beliggende i smukke, funktionelle og maritime rammer, direkte til vandet ved Korsør. Du bor derfor indenfor en fornuftig køreafstand hertil.

Læs mere på: www.pro-safe.dk.

____________________________________________________________________________________________________________

De bedste RIB-både og totalløsninger til professionelle og private
Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Pro-Safe ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale. Dette skal realisereres bl.a. gennem en endnu stærkere positionering af virksomhedens kendte kvalitetsprodukter, en optimering af virksomhedens forretningsgange og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter, services og løsninger. Udover den strategiske og daglige ledelse vil opgaven stille store krav til dine kommercielle evner, og du skal i et tæt samarbejde med bestyrelsen og medarbejderne styrke både markedspositionen, produktporteføljen og virksomhedens evne til at levere de produkter og ydelser markedet efterspørger.

Virksomhedens kompetente og engagerede medarbejdere vil være et af de stærkeste kort du har på hånden. Gennem en sund, involverede og motiverende lederstil går du foran som en spillende træner. Du spiller dine kollegaer endnu bedre end de i forvejen er, og sammen yder I den ekstraordinere indsats der er med til at skabe ekstraordinere resultater. Som et hold sørger I for at indfri ambitionen om lønsom vækst i et marked med øget fokus på kvalitet, sikkerhed, dokumentation og totalløsninger.

Du har en moderne og kreativ tilgang til salg, markedsføring og forretningsudvikling og sammen med resten af teamet fastholder og styrker du samarbejdet med de enkelte kunder. Der vil være skarpt fokus på en yderligere styrkelse af markedspositionen ved at gennemføre de rigtige indsatser og aktiviteter over for de eksisterende kunder parallelt med, at der bliver skabt kontakt til, og indgået aftaler med nye kunder og nye markeder. Samtidig sikrer du at nye strategier bliver udviklet og implementeret, forretningsgange bliver optimeret og de interne processer og procedurer bliver gjort endnu skarpere.


Sætte retning, motivere og eksekvere
En maritim baggrund eller en stærk interesse for det, der foregår på vandet, vil være en god indgang til stillingen. Du kender til processerne i forbindelse med samhandel med offentlige kunder og du har skabt ekstraordinære resultater gennem dine stærke evner som købmand, strateg og visionær leder. For at blive en succes i stillingen skal du trives i lederrollen og være en stærk kommunikator, der kan formidle de gode budskaber både internt og eksternt. Du forstår, at kundepleje og opsøgende salg er afgørende succeskriterier, og du er i dit es, når du mødes med kunder såvel store som små. Du er udadvendt, god til at skabe og vedligeholde relationer og du trives i en kultur med en uformel og direkte tone.

Du nyder at arbejde i et højt tempo, hvor salgstal, trends, statistikker og KPI´er er en naturlig del af din hverdag, og du har fokus på hvordan virksomheden kan blive en værdifuld samarbejdspartner og leverandør til kunderne. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og hvis du taler en smule tysk vil det være en fordel.

Som person er du positiv, robust og initiativrig og du formår at få din organisation med dig. Du er vedholdende og går forrest med et stort drive og smittende engagement. Du ser udviklingsmulighederne i teamet og er ikke bange for at give dine medarbejdere ansvar. Du sætter en høj standard for både dig selv og dine medarbejdere, og du trives med en åben, respektfuld og direkte omgangstone. Du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt og du siger ikke nej til en spændende udfordring. Du glæder dig til at investere både tid og engagement i at gøre en reel forskel for medarbejderne, kunderne og for Pro-Safe A/S.


Vil du med på den spændende rejse?
For den rette kandidat er der en unik mulighed for at blive Kaptain hos en utrolig spændende maritim virksomhed. Der vil være en række spændende muligheder, men også udfordringer på vejen frem. Har du det, der skal til for at løfte denne spændende opgave, vil du naturligvis få fuld opbakning fra bestyrelsen og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Direktør, Pro-Safe” til: ans@lyderjohnsen.dk.

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Jobtitel

Direktør

Virksomhedsnavn

Pro-Safe A/S

Hjemmeside

www.pro-safe.dk

Sted

Korsør

Læs om LyderJohnsen her

Gem job

LyderJohnsen A/S
Publiceret: 14 June 2021

Arbejdssted

Korsør