Sælger B2B

Er du en dygtig salgskonsulent med hunter-gen, der har talent for at opnå gode kunderelationer og får energi ved at skabe resultater?

Så har du mulighed for, at blive en vigtig del af vores salgsteam i Københavnsområdet! 

Denne stilling er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at udvikle dig som sælger, og som gerne vil være en del af et tværgående team, der er ansvarligt for at introducere et nyt innovativt produkt på markedet. Du kan forvente at møde flere nye potentielle kunder hver dag, og hvert møde kan føre til en spændende forretningsmulighed. Efterhånden som du udvikler dig, vil du skulle coache vores samarbejdspartnere til at få succes med sælge det nye innovative produkt.

Lyder det som en spændende mulighed for dig?

Hvorfor blive en del af os?

Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser, teknologi og services til industrien, fødevare- og sundhedssektoren. Vi er en anerkendt organisation, som siden vores start i 1902 er vokset til i dag at være repræsenteret i 78 lande med ca. 64.500 medarbejdere og mere end 3,8 millioner kunder og patienter.

Vi tilbyder dig en stilling i et firma, der forstår, at når du vokser, vokser vi sammen. Mangfoldighed blandt vores medarbejdere skaber kreativitet og dynamik, som er kilden til vores succes. Derfor arbejder vi løbende med at skabe en fantastisk arbejdsplads, hvor vi tilskynder innovation, integration og samarbejde, med store karrieremuligheder både nationalt og internationalt. Gennem vores bæredygtige initiativer vil vi fortsat sikre væksten i et samfund med mindre CO2, med en transformation til en ren og bæredygtig industri.

Hos Air Liquide forstår vi, at vores succes bygger på engagerede og glade medarbejdere, og vi sikrer derfor jobsikkerhed og balance i arbejdslivet. Hos os vil du blive tilbudt pension, attraktiv løn plus bonus baseret på dine præstationer.

Er du nysgerrig efter at lære nogle kolleger hos Air Liquide at kende? Tjek "Menneskerne bag" på vores blog!

Din mission og hvordan du vil bidrage?

I denne stilling, vil du blive en del af et engageret salgsteam i en organisation, der værdsætter et tæt samarbejde og støtter enkeltpersoner og teamet i at udvikle sig. Du får chancen for at lære af erfarne og dygtige salgskollegaer, samtidig med at du bliver en del af et tværfunktionelt team, der har ansvaret for at introducere et nyt produkt på markedet, og hvor dine salgsevner kan gøre en stor forskel, for vores succes.

Du vil primært blive ansvarlig for at udvikle og drive Air Liquides salg gennem hele salgsprocessen, lige fra den første kundekontakt, forhandling og underskrivelse af kontrakter. Da du vil blive en central del af, at skulle introducere et nyt produkt på markedet og åbne dørene hos potentielle nye kunder, skal du forvente, at denne opgave vil fylde en stor del af din arbejdsdag. Du anser derfor dig selv som en person, der brænder for at skabe kontakt, åbne dørene og lukke salget, hos nye potentielle kunder.

Du vil arbejde tæt sammen med vores interne sælgere og vores distributører, for at identificere nye potentielle kunder. Sammen skaber I en handlingsplan for at nå opsatte mål. Du vil også skulle sikre, at implementeringen af produkterne hos kunderne overholder Air Liquides høje sikkerheds- og kvalitetskrav. Når du er blevet fuldt introduceret til din rolle, vil du få muligheden for at  coache og  uddanne vores samarbejdspartnere med at få succes, ved at sælge det nye produkt.

Vi forventer ikke, at du bliver gasekspert, i løbet af de første uger på dit nye job. Derimod kan vi garantere, at du får en grundig oplæring, der kan hjælpe dig med at få succes i rollen. Når du er blevet klædt på til rollen, vil du sammen med andre kolleger kunne udfærdige konkurrencedygtige tilbud.

Hvem er du?

Vi leder efter en talentfuld salgskonsulent med et par års salgserfaring inden for udkørende salg og B2B. Da en stor del af din rolle foregår på landevejen, med at besøge kunderne, kan du sige ja til, at du får energi af at møde nye mennesker. Du har et gyldigt kørekort samt taler og skriver flydende dansk. Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har erfaring med salg til kunder i fremstillingsindustrien og, hvis du har kendskab til svejsning.

Dine kolleger vil beskrive dig som en person, der er flittig og initiativrig, som når dine mål. Du er støttende og formår, at identificere kundernes behov og ud fra det, tilbyde den bedste løsning for begge parter. Takket være din kreative og positive tankegang har du evnen til at finde løsninger og komme med nye ideer, som du deler med dine kollegaer så vi sammen kan forbedre vores processer. At være vant til, at planlægge og styre din arbejdsdag er naturligt for dig. Du formår både, at arbejde selvstændigt og samtidigt, at være en del af et team.

Yderligere information

Dit ansvarsområde vil blive Storkøbenhavn og omegn, med kontorplads i Taastrup. De fleste dage vil din arbejdsdag starte fra din hjemadresse. Du vil referere til Maria Laurry,  Salgschef for markedssegmentet Entrepreneurs & Professionals. Vi forventer, at den nye person starter i rollen i august. Hos os vil du blive tilbudt pension, attraktiv løn plus bonus baseret på dine præstationer.

Hvis du har spørgsmål til rollen, kontakt venligst Maria Laurry, +45 28 45 64 59.

Er du klar til nye udfordringer? Indsend da venligst din ansøgning. Vi gennemgår ansøgningerne og inviterer til interviews løbende, så tøv ikke med at ansøge i dag!

Gennem hele pandemien har vi været robuste og endda fortsat med at vokse som en stærk organisation. Vi kommer måske til at tilpasse vores rekrutteringsprocess ved at bruge videointerviews, hvor det er muligt. Sikkerhed er vores højeste prioritet.

Denne rekruttering håndteres af vores interne rekrutteringsteam. Vi undgår derfor kontakt fra rekrutterings- og konsulentbureauer. Tak!

Gem job

Air Liquide
Publiceret: 20. maj 2021

Arbejdssted

Taastrup