Sælger (m/k)

SCHIESSER har siden 1875 sørget for at folk føler sig godt tilpas i deres tøj. Vi følger tidsånden men forbliver samtidig tro mod vores værdier. Naturlighed og kvalitet er grundlaget for vores succes. Vi elsker vores arbejde og er passionerede om at videreudvikle det succesfulde traditionsmærke SCHIESSER. Til det søger vi personligheder der ønsker at gøre en forskel og elsker deres job lige så meget som vi gør det.

SCHIESSER står for tidsånd og kvalitet, vores produkter for absolut velvære. Vi har i mere end 145 år præget og interpreteret den herskende tidsånd, som vi omsætter til tøj til hele familien. Naturlighed, innovation, kvalitet og tradition er grundpillerne i vores filosofi og danner basis for vores daglige handlen.

Vi tilbyder dig mangfoldige muligheder for at bringe dine evner og talenter i spil og videreudvikle disse. Bliv en del af vores stærke retail-team og skab din fremtid sammen med os.

Til forstærkning af vores Verkauf / Retail-afdeling søger vi til vores Schiesser-butik i Blåvand, Henne Strand omgående en

Sælger (m/k) timeansat / deltid

Arbejdsopgaverne omfatter i alt væsentligt følgende:
Til dine opgaver hører al forefaldende arbejde i forbindelse med salg. Hertil hører betjening og rådgivning af vores kunder, at forberede og lægge varer på hylderne samt kassebetjening.

Det har du med:
Til dine styrker hører gode kommunikations- og samarbejdsevner samt fleksibilitet. Du er entusiastisk, tænker og handler kundeorienteret og synes at det er sjovt at sælge. Det vil være en fordel, at du forstår og taler tysk.

Kontakt
Er du interesseret i denne udfordrende, alsidige stilling, og passer jobprofilen på dig? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Du kan sende den til os via vores karriereportal eller pr. e-mail (franziska.kern@schiesser.com).  Spørgsmål til denne spændende stilling besvarer Franziska Kern fra vores HR-afdeling gerne på tlf.: +49 (0)7732 902393. Altså: Bliv en del af vores team og skab nye succesoplevelser sammen med os.

SCHIESSER AG
Personalabteilung
Schützenstraße 18         
78315 Radolfzell

Gem job

SCHIESSER
Publiceret: 7. maj 2021

Arbejdssted

Blåvand, Henne Strand