Kun­de­min­ded ser­vi­ce­le­der med erfaring i per­so­nale­le­del­se

Hos Green Box søger vi en serviceleder med håndværker eller byggeteknisk baggrund samt erfaring i personaleledelse. Her er der tale om en spændende og alsidig stilling, hvor du sammen med serviceteamet skal føre tilsyn på byggepladser i hele Danmark. Du skal desuden via kontakt med kunden være med til at højne kvaliteten på fremtidens badeværelse.

Om jobbet

Du vil være leder for serviceteamet, som består af 3 mand foruden dig. I rollen vil du skulle udvikle et planlægningsværktøj og planlægge serviceteamets tid både på kort og lang sigt, hvor fokus er på at udføre tilsyn af byggepladserne rundt i Danmark, hvor Green Box’s præfabrikerede badeværelser anvendes. Dette er både i forbindelse med levering og montering samt 1- og 5-årstjek af badeværelser.

Du vil sammen med serviceteamet være Green Box’s ansigt ud ad til på byggepladserne, det er derfor vigtigt, at du i rollen som serviceleder fremtræder på en professionel og troværdig måde. I situationer med fejl og mangler skal du kunne håndtere situationen på en konstruktiv og fair måde for at nå frem til en effektiv løsning, der imødekommer kundens behov og Green Box’s forretning bedst muligt.

I rollen som serviceleder vil du referere til administrerende direktør, Mogens Jeppesen. Du vil desuden samarbejde med kvalitetsafdelingen og videregive servicerapporter med henblik på at højne kvaliteten af Green Box’s produkt og service. Disse rapporter vil være baseret på serviceteamets oplevelser fra byggepladsen.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Lede serviceteamet.
  • Føre tilsyn af byggepladser.
  • Udvikling af planlægningsværktøj for serviceteamet.
  • Kort- og langsigtet planlægning af afleveringsforretningsgang, håndtering af fejl og mangler, 1 og 5 års gennemgang af Green Box-badeværelser.
  • Afrapportering fra serviceteamet til kvalitetsafdeling.
  • Interne møder med kvalitet og produktion angående udviklingstiltag m.m.
  • Økonomistyring og fakturering.

Du sætter en ære i at skulle repræsentere en virksomhed, der har bæredygtigt byggeri på dagsorden, og hvor det ikke bare er et modefænomen, men en livslang strategi. Kundernes succes er i høj grad afhængig af Green Box’s leverancer, og du er derfor dedikeret og leverer og holder – sammen med resten af holdet – det du lover. Kundeservice i verdensklasse er en selvfølge.

I jobbet kommer du til at arbejde meget selvstændigt, og det er derfor vigtigt, at du selv evner at strukturere din hverdag. Det er en fordel, hvis du er bosat i Midtjylland, da du 3-4 dage i ugen vil skulle befinde dig på vores kontor i Aulum. Du skal derfor forvente, at 1-2 dage ugentligt foregår på landevejene evt. med overnatning ude. Du kender til en travl hverdag, hvor din egen indsats og personlige egenskaber er afgørende for din succes.

Om dig

Du har formodentlig en håndværksmæssig eller byggeteknisk baggrund. Det er vigtigt, at du kommer med erfaring i personaleledelse og er kundeminded.

Som person er du struktureret og en god planlægger, hvor du nemt og hurtigt formår at manøvrere mellem forskellige projekter. Du tror på dig selv og er svær at ryste – andre vil sige, at du hviler i dig selv og er ikke bange for at tage den svære samtale, som kan opstå ved evt. fejl og mangler på byggepladsen. I disse situationer er det desuden vigtigt, at du er forretningsminded. Du er ikke bange for at tage ansvar og sætter en ære i at overholde dine aftaler. Du har lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med tempo og en uformel omgangstone. Du har gode IT-færdigheder – evt. har du kendskab til Assure, Dalux og kvalitetsstyringssystemer.

Green Box tilbyder et spændende job i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvordu får en vigtig rolle. Green Box er fleksible i forhold til arbejdstider. Stillingen er en fuldtidsstilling efter funktionæransættelsesvilkår. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Green Box tror på, at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil vi hos Green Box være med til at optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser. Endvidere lægges der stor vægt på bæredygtighed samt dansk produktion. Der er skabt en god arbejdsplads i vækst i Vestjylland – en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med kunderne. Hos Green Box har vi en innovativ tilgang og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad i udviklingsfasen og produktionen. Det kan mærkes lige fra dygtige medarbejdere i hele virksomheden og til de tilfredse kunder. Green Box er kåret som Børsens Gazelle. Tidligere er virksomheden også kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning og Ikast-Brand. Green Box har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Mogens Jeppesen på +45 2420 9937 eller på mj@greenbox.dk.

Send din ansøgning til Mogens Jeppesen allerede i dag via e-mail mj@greenbox.dk. Sidste frist er den 22. juni, men vi ansætter løbende.

Gem job

Green Box
Publiceret: 25. maj 2021

Arbejdssted

Aulum