Logistik- og lagerchef

Er du fagligt dygtig inden for logistik og lager? Er du en motiverende og empatisk leder, som har overblikket, der sikrer, at alle opgaver bliver løst rettidigt? Har du lyst til at gøre en forskel i BTX Group, som er en af Nordens førende virksomheder inden for modetøj til den voksne kvinde? Så har vi jobbet til dig her!

Som logistik- og lagerchef i BTX Group A/S bliver du ansvarlig for lager- og logistikafdelingen. Du får en bred rolle, hvor du sikrer den daglige drift og ledelse gennem din høje faglighed og motiverende lederstil.
Du får ledelsesansvaret for 15 faste medarbejdere samt vikarer i højsæson, hvoraf to af dem er placeret i Beograd, Serbien.

Med direkte reference til CFO, Tim Lund Larsen, og i samarbejde på tværs af organisationen, vil dine primære opgaver være følgende:

  • Ansvarlig for den daglige drift og ledelse af lager- og logistikafdelingen
  • Udvikling og motivation af medarbejdere
  • Optimering af og ansvarlig for vareflowet
  • Sikring af skalerbare processer for lager og logistik
  • Analyse og rapportering inden for supply chain
  • Forhandling af fragtaftaler – in- og outbound og diverse aftaler vedr. fragt, logistik og facility
  • Facility management 
  • Tværfaglige projekter

Herudover sikrer du, at virksomhedens strategi implementeres, samt de fastsatte KPI’er overholdes. Du er villig til at gøre en aktiv indsats for, at afdelingen fungerer, og du er med til at skabe et godt arbejdsmiljø, et stærkt samarbejde og en god stemning, hvorfor du også tager en aktiv rolle i virksomhedens arbejdsmiljøorganisation.

Hvem er du?
Vi ser gerne, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling inden for lager og logistik – er du uddannet inden for lager og logistik, er det naturligvis en fordel, men ikke et krav. Som leder har du fokus på at motivere og udvikle dine medarbejdere, og ledelsesrollen falder dig naturligt. Du er erfaren inden for procesoptimering og har gode analytiske egenskaber, som du anvender til at arbejde struktureret, faktabaseret og kontinuerligt til at optimere arbejdsgangene. 

Du er åben, videbegærlig, velinformeret og samarbejdsvillig med et skarpt overblik, som sikrer, at alle opgaver bliver løst rettidigt. Sprogmæssigt er du veltalende i både dansk og engelsk. Har du erfaring i Navision, er det en fordel, men ikke et krav.

BTX Group som din nye arbejdsplads
Hos BTX Group A/S får du en nøgleposition, som skal sikre tilfredse kunder ved at levere rigtigt og rettidigt hver gang. Kerneværdierne, der arbejdes ud fra, er ansvarlighed, medmenneskelig respekt og sundhed. Du bliver en del af en imødekommende kultur med en uformel omgangstone. 

Du tilbydes en attraktiv lønpakke inkl. pension, PC, telefon og sundhedsforsikring, herudover en kantineordning m.m.

Vi ser frem til at høre fra dig
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for BTX Group A/S, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent Ann-Michelle Buus Trebbien på +45 30 85 13 27 eller abt@jks.dk.

Søg stillingen ved at uploade dit CV via ”Søg jobbet her” nedenfor. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.


Om BTX Group A/S
BTX Group A/S markedsfører seks stærke brands: B. Copenhagen, B. Coastline, Ciso, Jensen, Brandtex og Signature, som hver for sig eller i kombination giver retail partnere stort vækstpotentiale. 

Vi er en af Skandinaviens førende leverandører af modetøj til kvinder. Vores store know-how og erfaring på kvalitet og pasform til målgruppen har gjort os til en attraktiv leverandør, også til private label kunder. Koncernen har over 3.000 forhandlere fordelt over hele Europa. 

BTX Group har desuden egen retailkæde: Like ANNA og online platformen likeanna.dk.

Læs mere om BTX Group på www.btx-group.com.

Gem job

JKS søger for BTX Group
Publiceret: 14. maj 2021

Arbejdssted

Brande