Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Visionær leder til ny­op­ret­tet for­mid­lings­af­de­ling

”Vi er et helt specielt sted med unikke udstillinger og formidlingsopgaver inden for naturvidenskab og teknologi. På Experimentairum bliver du en del af ledergruppen og er med til at gøre en ambitiøs strategi om en halv million gæster om året til virkelighed,” fortæller administrerende direktør Kim Gladstone Herlev.

  • Vil du stå i spidsen for et team på 10 kolleger, der er med til at øge interessen for naturvidenskab og teknologi og sikre vækst i et af Danmarks stærkeste oplevelsesbrands?
  • Har du erfaring med formidling, så du kan videreudvikle et science-center i verdensklasse?
  • Og vil du give hver enkelt gæst den bedst mulige oplevelse under deres besøg?

Få indflydelse på hele Danmarks science-center

Formidlingsafdelingen får ansvaret for den levende formidling af Experimentariums udstillinger og aktiviteter til hele vores publikum. Afdelingen bliver etableret som led i vores femårige strategi ”En bedre fremtid,” der sætter fokus på formidlingen til nye målgrupper – førskoleområdet og ungdomsuddannelserne – samt et ønske om at styrke den nuværende indsats på grundskoleområdet.

Som leder får du ansvar for 10 lærere og pædagoger med god erfaring inden for formidling. Det er jeres opgave at sikre den daglige formidling af Experimentariums udstillinger, demonstrationer, shows og andre aktiviteter – altid med fokus på at give vores gæster den bedst mulige oplevelse.

I din hverdag er du med til at fastholde en høj kvalitet i den levende formidling til familiepublikummet og samtidig styrke indsatsen over for førskole, grundskole og ungdomsuddannelser. Det er dig, der sørger for at styrke de faglige kompetencer til formidlingen af naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed i teamet.

”Du står både over for en vigtig lederrolle og formidlingsopgave, som der ikke er til at finde andetsteds. Du er med andre ord med til at føre os endnu bedre ind i fremtiden og til at sikre, at naturvidenskab og teknologi står øverst på dagsordenen for vores målgrupper.” – Kim.

Tag de strategiske beslutninger

Du får et meget tæt samarbejde mellem udviklingsafdelingen og formidlingsafdelingen omkring udvikling af materialer og aktiviteter til målgrupperne, ligesom du samarbejder tæt med kommunikations- og marketingafdelingen omkring den generelle kommunikation med uddannelsessektoren.

Desuden er du – som en del af ledergruppen på 7 kolleger – med til at tage de vigtige beslutninger. Og i din hverdag bliver du omringet af ildsjæle, der sætter en ære i at give vores gæster en vigtig indsigt i naturvidenskab og teknologi.

Ærlig og tydelig leder med baggrund inden for formidling

  • Vi forestiller os, at du har en naturvidenskabelig baggrund eller interesse for det naturvidenskabelige område.
  • Du har minimum 3-5 års erfaring som leder – gerne fra et oplevelsessted, og at du har stort kendskab til især målgruppen førskole, grundskole og ungdomsuddannelser.
  • Du er god til at sætte en tydelig ramme for dine medarbejdere samt gøre dem i stand til at udfylde deres roller selvstændigt.

”Den ideelle leder kan se potentialet i stillingen – og nye muligheder i forhold til vores fremtidige formidling. Og så skal du naturligvis glæde dig rigtig meget til at blive en del af Experimentarium. Det er noget helt specielt.” – Kim.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet eller processen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Kristine Holm Sjølander på 72 45 90 18.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 27. juni 2021 via linket ”Søg jobbet online”. Vi vurderer ansøgere løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Experimentarium

Experimentarium er hele Danmarks science-center og blev i august 2018 kåret af TIME Magazine som en af verdens 100 bedste og mest innovative oplevelsessteder. Vores ambition er at transformere den måde vores gæster oplever og forstår naturvidenskabens og teknologiens betydning i vores liv på. Vi er en erhvervsdrivende almennyttig fond med 170 medarbejdere. Læs mere på www.experimentarium.dk, eller følg os på FacebookInstagram og LinkedIn.

Kontaktperson

Jobindex

Kristine Holm Sjølander
Tlf.: 72 45 90 18
Mail: khs@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Experimentarium
Publiceret: 14. juni 2021

Arbejdssted

Hellerup