Ar­bej­den­de formand søges til pro­duk­tio­nen hos Lemvigh-Müller i Køge

Trives du i en udadvendt og synlig rolle, hvor du sikrer, at produktionen er kørende, og hvor du er med på gulvet i produktionen? Er du vant til at håndtere hurtige leverancer og koordinere produktionen derefter? Så er det dig, vi søger.

Du bliver af en del af en spændende virksomhed med et fagligt ambitiøst miljø, kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement, fokus på at skabe vækst og udvikling og give kunderne en oplevelse af høj kvalitet og leveringssikkerhed. Som medarbejdende formand vil du få en central rolle i virksomhedens produktion, og du skal koordinere mandskabet på pladsen samt effektuere de planlagte kundeordrer.

Med reference til produktionschefen får du ansvaret for følgende nøgleopgaver: 

  • Ansvarlig ift. at sikkerheden overholdes
  • Sikre drift og vedligehold af produktionens forskellige ordrer
  • Hands on opgaver i driften
  • Medvirke til gennemførelse af løbende forbedringer af processer og resultater
  • Sikre overholdelse af kvalitetsmål og deadlines
  • Sikre medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø

Medarbejderne arbejder på dags- og eftermiddagsskift, og det er derfor også vigtigt, at du som formand er fleksibel på at være til stede på disse skift for at bevare fokus på kvalitet og leveringssikkerhed samt for at skabe den gode teamånd.

Faglige kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund forventes at være relateret til smedefaget/byggeplads, og du har evt. nogle års erfaring fra lignende funktion, hvor du har opnået systematik og gode resultater i ordreproduktion.

  • Du har gerne god erfaring inden for arbejdet med stål, armering og svejsning – gerne fra en produktionsvirksomhed
  • Du er god til at læse svejsetegninger og instruere andre i, hvordan de skal læses
  • Dine koordineringsevner er i top, og du har fokus på at overholde deadlines

Du er almindelig bruger af PC, og du behersker dansk og forstår engelsk.

Personlige egenskaber
Du har en positiv og fleksibel indstilling og du bidrager med nytænkning og gode ideer både alene og sammen med andre. Du er typen der gerne går forrest og viser vejen, samt skaber et positivt arbejdsklima, der tilskynder at dine folk yder optimalt. Desuden formår du at bevare overblikket i pressede situationer. Du besidder et højt energiniveau, og du har ikke noget imod at arbejde i en hektisk hverdag.

Du arbejder team- og resultatorienteret med dit ansvarsområde, og dette sikrer blandt andet, at de opnår deres daglige produktionsmål.

Du evner at kommunikere åbent og tydeligt, søger gerne sparring så du sikrer deadlines og den høje kvalitet opretholdes. Derudover er du kendt for at være løsningsorienteret, og der er ikke langt fra beslutning til handling. 

Løn efter kvalifikationer. Pension og sundhedsforsikring. Mobil og mulighed for internet.

Om Lemvigh-Müller
Hos Lemvigh-Müller arbejder de for, at deres kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør de gennem god ledelse af deres 1.300 medarbejdere. De brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter 175 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har de nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

Læs mere på www.lemu.dk.

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 
Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Carina Due på tlf. +45 23 29 44 11.

Gem job

JKS søger for Lemvigh-Müller
Publiceret: 2. juni 2021

Arbejdssted

Køge