Pro­jekt­le­der

Har du erfaring med projektledelse, og vil du arbejde med nybyg? Er du god til at bevare overblikket, og har du sans for planlægning? Har du en naturlig autoritet, og trives du i et uformelt miljø? Så er dette måske dit næste job!

På vegne af Viebke & West Malerfima A/S søger vi en projektleder til at have ansvar for ledelse af malerentrepriser på nybyggeri.

Viebke & West Malerfirma A/S er et sundt og velkonsolideret malerfirma med ca. 150 ansatte. Virksomheden har eksisteret siden 1944 og specialiserer sig i at udføre malearbejde hos erhvervskunder. Vi sætter en ære i at levere et højt serviceniveau og kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi er i vækst, og især nybyggeri er en stor del af virksomhedens omsætning. Du ansættes som projektleder og tildeles 4-6 sager. Du vil indgå i et team med to andre projektledere, som refererer til driftschefen. Din arbejdsdag bliver alsidig, og du vil få en masse ansvar.

Dine opgaver vil være mangeartede og bl.a. omfatte følgende:

  • Kontakt til byggeledelse, herunder tilbudsgivning på ekstraarbejder og fakturering
  • Planlægning af ressourcer i forhold til tidsplaner
  • Sikre at budgettet for hvert projekt er opfyldt
  • Sikre at deadlines overholdes
  • Ledelse af malerne, især malerformanden
  • Koordinering omkring bestilling af materialer
  • Diverse ad-hoc opgaver

Du vil primært arbejde i Københavnsområdet, hvor du vil besøge de forskellige byggepladser i løbet af dagen, og det er derfor vigtigt, at du trives i en hverdag, hvor du er meget på farten og kun bruger ca. 20% af din tid på kontoret. Du får stillet en firmabil til rådighed.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Din profil
Vi forventer, at du har en lang videregående uddannelse (cand.merc. eller lign) og kan holde styr på alle boldene i en travl arbejdsdag. Har du erfaring med byggeri, er det en fordel, men det er ikke et krav. Som person er du struktureret, pligtopfyldende og detaljeorienteret. Du har en naturlig autoritet, stor gennemslagskraft og trives i en lederrolle. 

Da vi har både danske og udenlandske kunder og medarbejdere, er det er et krav, at du taler og forstår dansk og engelsk. Derudover har du flair for IT samt har gyldigt kørekort (B).

Sådan søger du stillingen
JKS CAREER varetager denne rekrutteringsproces for Viebke & West. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning og et CV via linket "Søg jobbet her" nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Eva Nestler på tlf. +45 3085 1311.

Gem job

JKS søger for Viebke & West Malerfirma A/S
Publiceret: 4. juni 2021

Arbejdssted

København