In­nova­tions­kon­su­lent til for­ret­nings­ud­vik­ling

Vil du være frontløber på vores digitale markedsstrategi samt bidrage til at udvikle nye markedsmuligheder for apoteket i det nære sundhedsvæsen? Så kan stillingen som konsulent i Danmarks Apotekerforenings innovationsteam være drømmejobbet for dig.

Danmarks Apotekerforening søger en innovationskonsulent, der skal bidrage til at positionere apoteket solidt i det digitale sundhedsunivers.

Du bliver samtidig en del af vores indsats for at gøre apoteket til en attraktiv samarbejdspartner for regioner og kommuner samt andre partnere i forbindelse med nye og kendte sundhedsydelser.

Du bliver forankret i foreningens innovationsområde, men vores projekter gennemføres oftest i samarbejde med foreningens øvrige faglige områder.

Stillingens vigtigste ansvarsområder:

 • Idéudvikle, drive og facilitere værdiskabende innovationsprocesser
 • Medvirke til udvikling af vores digitale markedsstrategi
 • Idéudvikling af nye features og services til vores nye app ’apoteket’
 • Medlems- og interessentinvolvering til afdækning og udvikling af nye behov
 • Bidrage til analyser og aktiviteter, der kan bidrage til nye samarbejdsmuligheder med kommuner, regioner forsikringsselskaber og pensionskasser mv.

Den ideelle kandidat:

 • Har en akademisk uddannelse på kandidat/masterniveau. Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring med innovation og gerne med digitale projekter.
 • Trives med at lede og facilitere tværfaglige innovationsprocesser og partnerskaber
 • Er nytænkende, kreativ, initiativrig, analytisk, struktureret og har fokus på resultater
 • Er en god formidler både skriftligt og mundtligt
 • Er en holdspiller som proaktivt, struktureret og selvstændigt tager ansvar for at eksekvere opgaver og leverancer i teams
 • Har et åbent sind og godt humør

Vi tilbyder:

Gode vilkår i en politisk interesseorganisation i udvikling. Et spændende job i et professionelt arbejdsmiljø med et højt aktivitetsniveau, gode kolleger og godt humør.

Ansøgning:

Yderligere oplysninger om stillingen får du ved henvendelse til administrerende direktør Anders Kretzschmar på telefon 20 75 78 00.

Ansøgninger indsendes via linket "Søg jobbet online" nederst.

sammen med eksamensbevis og eventuelle udtalelser.

Ansøgningsfristen er:

Mandag den 21. juni 2021


DANMARKS APOTEKERFORENING ER APOTEKERNES ARBEJDSGIVER- OG BRANCHEORGANISATION OG BESKÆFTIGER OMKRING 60 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE. APOTEKSSEKTOREN HAR OMKRING 5.700 MEDARBEJDERE OG EN ÅRLIG OMSÆTNING PÅ OMKRING 11 MIA. KR. LÆS MERE OM DANMARKS APOTEKERFORENING OG SE NYHEDER, ANALYSER, FAKTA, POLITISKE HOLDNINGER OG DEBAT OM APOTEKERNE OG DANSKERNES LÆGEMIDDELFORBRUG PÅ WWW.APOTEKERFORENINGEN.DK.

Gem job

Danmarks Apotekerforening
Publiceret: 8. juni 2021

Arbejdssted

København