Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Bliv bu­tiks­chef og partner i Coop365 – Stor­kø­ben­havn

I Coop365 slår du to fluer med ét smæk og bli’r både partner og butikschef. Vi har nemlig indført partneraftaler i vores nye grønne lavprissupermarkeder. Og du kan nu komme med på hele indkøbsturen og være med til at gi’ danskerne lavpris, som det burde være.

En ordentlig bid af kagen

Selvfølgelig skal du ha’ en ordentlig bid af kagen som chef for hele molevitten. Derfor deler vi fifty-fifty den resultatforbedring, som du og dit team hiver hjem til butikken. Det er en del af vores nye ambitiøse partneraftale. Og vi måler kun på de ting, du selv kan gøre noget ved – præcis som det burde være.

Du er ikke hvem som helst

Vi leder nemlig efter dig, som er klar til at gi’ den gas og kan bære ansvaret for hele butikken. Du har næse for godt købmandskab og øjne i nakken, så du altid kan spotte og udvikle medarbejdere, der kan og vil noget mere. Og du får blod på tanden ved at være i et miljø, hvor du bli’r målt og vejet på dine resultater. Vi tænker, at du:

 • Har erfaring med ledelse fra butik eller er souschef med en butikschef i maven
 • Har en sitrende lyst til at vækste din butik og mod på at drive fremtidens lavprissupermarked
 • Er god til at spotte udviklingspotentialet i din butik og agere på det
 • Kan tale med dine medarbejdere i øjenhøjde
 • Kan holde hovedet koldt og træffe de vigtige og rigtige beslutninger

I spidsen for hele butikken

Det er dit ansvar, at butikken ser godt ud, lever op til 365-konceptet, og at kunderne får den bedste oplevelse og går hjem med mere i posen hver eneste dag. I det daglige er du mest ude på gulvet, så du altid har fingeren på pulsen i forhold til kunderne og dine medarbejdere.

Din to-do-liste

Indrømmet, du får meget at se til. Men vi lover, at det bli’r sjovt og noget helt nyt og grønt. Så bare slå ud med armene og gi’ dine kunder service fra øverste hylde. Dit ansvar bli’r især at:

Sørge for at din butik kommer i mål og sætte skub i salget

 • Slå benene væk under dine lokale kunder, så de fylder posen og går hjem med et smil på læben
 • Drive din butik med både hjerne og hjerte
 • Ha’ styr på detaljerne, så din butik altid ta’r sig bedst ud og inspirerer til at fylde kurven
 • Holde godt øje med, at både kunder og medarbejdere er glade
 • Se potentialet i dine medarbejdere og få dem til at vokse
 • Udføre kunde- og medarbejdertilfredshedsmålinger

Du vil indgå i et lederteam med andre butikschefer med ja-til-vækst-hatten på, hvor I deler viden, erfaringer og samarbejder på tværs af butikker.

Ekstra flødeskum

Du får også medarbejderbonus, når du handler, og en række personalefordele – herunder rabatter, billig leje af ferieboliger og en pensions- og sundhedsforsikring, der også omfatter kritisk sygdomsforsikring samt en gruppelivs- og heltidsulykkesforsikring.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sean Munk på 7245 9146.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via boksen ”Søg jobbet online”. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette.


Coop365 er en ny kæde, med store ambitioner. Coop365 er en lavpris dagligvarekæde med en mission om, at give danskerne ”LAVPRIS, SOM DET BURDE VÆRE”.

Vi kalder os ikke discount. For det ord er faktisk sådan lidt discount-agtigt og ikke særlig dansk, synes vi. Vi kalder det lavpris. Det siger bare det hele. Lav pris 365 dage om året! Men i Coop365 er det ikke kun ALTID BILLIGT. Det er også ALTID NEMT og GODT, hvilket betyder, at vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller god service.

Bliver du ansat i Coop365 bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 38.000 medarbejdere og har 1100 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst karriereudvikling internt i Coop.

Kontaktperson

Sean Munk
TLF: +45 7245 9146
Mail: smu@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for kunde Coop365
Publiceret: 9. juni 2021

Arbejdssted