Ingeniør til ”Pro­duction Support” søges

Kan du gøre en forskel i en globalt førende virksomhed?

Hvis du gerne vil bidrage med din faglige ingeniørviden og trives med at være med i hele projektperioden fra start til slut, så er det lige dig vi spændt venter på!

Meggitt er førende i verden indenfor Piezokeramik. Vi er lokalt funderet i Kvistgaard i Nordsjælland, og har eksisteret i mere end 60 år. Vi har en familiær atmosfære med en flad organisationsstruktur, fleksible arbejdstider, hvor der tages hensyn til familielivet/privatlivet samt hele tiden sikre, at vores medarbejdere løbende bliver videreuddannet.

Din hovedfunktion bliver, at supportere driften og yde teknisk rådgivning til vores organisation, udfordre vanetænkning og videreudvikle teknologier og knowhow indenfor produktionen.

Vores prioritet de kommende år er: Introduktion af nye produkter i produktionen, erstatte gammelt udstyr med nyt samt forbedringer f.eks. ved automatisering. Du bliver en del af et velfungerende team, bestående af pt 1 ingeniør og 2 teknikere.

Du får en bred kontaktflade på tværs af organisationen

Du vil samarbejde med dine kollegaer om at finde konkrete løsninger på udfordringer, der opstår i samspillet mellem maskiner, processer og mennesker. Du vil selv skulle drive indkøb af nyt udstyr og optimering af allerede eksisterende udstyr.

Det forventes, at du skal kunne arbejde selvstændigt med stor frihedsgrad, spændende udfordringer og faglige/personlige udviklingsmuligheder i en dynamisk, uformel og fleksibel virksomhedskultur med korte beslutningsveje. Du vil arbejde tæt sammen med medarbejdere især i produktionen og vores R&D samt salgsafdeling (ift. nye produkter).

Din profil

  • Du har en uddannelse som ingeniør (produktions-, maskin- , konstruktion og mekanik el. lign.) gerne med baggrund i en relevant faglig håndværksmæssig uddannelse eller anden produktionsteknisk baggrund
  • Nogle års relevant erhvervserfaring
  • Projektlederkompetencer
  • LEAN-erfaring
  • Lysten og evnen til at videregive dine kompetencer indenfor processoptimering, ny teknologi (gerne fx 3D-print) og automatisering.

Virksomheden tilbyder

  • Mulighed for selv at influere på udvikling af produktionen og introduktion af nye produkter
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer, god pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning mv.
  • Frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemmefra når ønsket

Opstart

01. oktober 2021 (gerne før), men vi venter gerne på den rette kandidat. Vi indkalder dog løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Deadline for ansøgninger er den 20. august 2021.

Ansøgning

Finder du ovenstående spændende, og er du klar til nye udfordringer, så send din ansøgning og CV til; DK.HR@Meggitt.com.

For yderligere information, kan Tim Schwarting, Operation Manager, kontaktes på telefon 31 63 09 34


Om Meggitt

Hos Meggitt A/S I Kvistgaard fremstilles en speciel type keramik med piezoelektriske egenskaber. Der sidder f.eks. et lille stykke piezoelektrisk keramik i de ultralydsscanningsapparater, der bruges til scanning af gravide. Derudover bruges produkterne i alt fra sonarudstyr, høreapparater til pacemakere. Mere end 95 % af vores produkter er skræddersyede til kundernes individuelle behov, og vores sortiment omfatter alle normale geometrier i alle materialer af industriel kvalitet.

Meggitt A/S er en del af Meggitt PLC, som er en børsnoteret britisk koncern med næsten 12.000 medarbejdere fordelt over hele verden.

På den danske fabrik i Kvistgaard arbejder ca. 100 medarbejdere.

Se mere på www.meggittferroperm.com/.

Gem job

Meggitt A/S
Publiceret: 30. juli 2021

Arbejdssted

Kvistgaard