Af­de­lings­le­der for Kon­struk­tions­af­de­lin­gen søges til Slo­t­hMøl­ler – en del af Oluf Jørgensen Group

Brænder du for ledelse inden for konstruktionsfaget, og kan du stå i spidsen for en fortsat fremgang for SlothMøllers konstruktionsafdeling i Sønderborg?

Her får du muligheden for at lede en velfungerende konstruktionsafdeling med mulighed for at fortsætte udviklingen af afdelingens potentiale.

Vi søger en kompetent og fagligt dygtig konstruktionsingeniør med ledelseserfaring, der har lysten og kompetencerne til at stå i spidsen for og drive udviklingen af konstruktionsafdelingen på tegnestuen i Sønderborg.

Om stillingen

Du vil blive leder af en velfungerende og travl konstruktionsafdeling, og stillingen vil derfor blive sammensat af ledelsesopgaver og projekteringsopgaver.

Dine opgaver tæller blandt andet:

 • Udvikling og daglig ledelse af konstruktionsafdelingen.
 • Ressource- og økonomistyring.
 • Sparring med konstruktionsafdelingerne i Oluf Jørgensens A/S 5 afdelinger.
 • Ledelse af projekteringsopgaver inden for konstruktionsfaget.
 • Kontakt til bygherre, myndigheder, entreprenører og producenter.
 • Kvalitetssikring af projekter.
 • Deltagelse i udarbejdelse af tilbud og salg.

Om dig

Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne og på afdelingens opgaver, og har lysten til at lede og indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:

 • Du er uddannet konstruktionsingeniør med 10 års erfaring fra et rådgivende ingeniør- eller entreprenørfirma.
 • Du har projekterings- og ledelseserfaring.
 • Du har overblik og kan hurtigt og effektivt sætte dig ind i nye projekter.
 • Du er en god formidler og er god til at formulere dig på dansk i skrift og tale.
 • Du har et kendskab til gældende lovgivning og standarder på området.
 • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine kolleger og samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til føre egne initiativer igennem.

Hos SlothMøller tilbydes vide rammer for at tilgodese dine ønsker til egen udvikling. Virksomheden er værdibaseret og arbejder overordnet med, at sætte kunden i centrum og internt udvises respekt og tillid til hinanden.

I dagligdagen vil du opleve en ånd, hvor nytænkning altid er velkommen, og initiativer til at gøre tingene lidt bedre altid bliver værdsat.

SlothMøller er en del af Oluf Jørgensen Group og er blandt landets førende rådgivere med mere end 70 års erfaring og +200 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde. I de senere år har vi været på en spændende vækstrejse, både organisatorisk og i forhold til de projekter vi beskæftiger os med. Vi varetager både store og små opgaver inden for en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder.

Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Send os din ansøgning hurtigst muligt

Lyder vi som et potentielt match? Så send os hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til SlothMøller – en del af Oluf Jørgensen Group.

Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Send din ansøgning, CV og evt. øvrige bilag til hr@ojas.dk mærket: SlothMøller Afdelingsleder.

Du kommer til at referere til tegnestuechef Kim Hansen Krogh. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Kim på tlf.: 4045 8067.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Slothmøller A/S
Publiceret: 24. juni 2021

Arbejdssted

Sønderborg