Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Pro­jekt­le­der til visionær kon­struk­tør­virk­som­hed i vækst

Kunne du tænke dig en vigtig rolle, hvor du skaber værdi i projekterne og gør en forskel for kunderne?

SCHØDT – specialiseret byggerådgiver

Vi yder kompetent byggerådgivning, der bygger på 20 års erfaring inden for bygningsvedligehold og renovering for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Du deler hverdag med 15 kolleger med specialer indenfor byggerådgivning, projektledelse og IT på vores hovedkontor på Østerbro.

Herudover har vi udviklet en digital platform ”MinEjendom”, hvori vi udarbejder vedligeholdelsesplaner samt styrer vores kunders vedligehold. Læs mere om os her.

Projektering og afslutning af byggeprojekter –

fra A til Z

Som projektleder løfter og udfører du både små og store renoveringsprojekter, der tæller alt fra tagudskiftning på en enkelt bygning til renovering af en hel boligkarré. Du planlægger selv dine opgaver og er med helt fra start i den indledende projekteringsfase til afslutning af projekterne.

I en alsidig hverdag deltager du derfor i møder med byggeherrer, arkitekter og entreprenører på byggepladser i Københavnsområdet eller over Teams, hvor du laver tilsyn og bistår med byggeledelse og rådgivning.

”Vi vil være boligforeningens bedste ven. Du kommer derfor også til at samarbejde med bestyrelsesmedlemmer i boligforeningerne, hvor du sikrer den gode kommunikation,” uddyber indehaver Søren Schødt.

Herudover får du naturligvis grundig oplæring og bliver en del af vores længevarende onboarding-proces, som sikrer, at du får helt styr på vores arbejdsgange og processer.

Et stærkt sammenhold og strategisk fokus

Hos SCHØDT tager vi ikke flere opgaver ind, end hvad vi kan levere på. Vi sætter en ære i at løfte i flok og leverer kvalitet til vores kunder – hver gang. Derfor arbejder vi seriøst, mens vi har det rart, og vi sørger for at passe godt på hinanden og vores kunder.

Pga. vores vækst kommer der løbende flere kolleger til. Vi er i en spændende udvikling med digitalt fokus og kundehenvendelserne vælter ind. Vi har øjnene rettet mod vores digitale platforme lige nu, hvilket giver mange rådgivningsopgaver,” slutter Søren.

Erfaren og empatisk projektleder med godt humør

Du er tillidsfuld og forstår kundernes behov, hvilket du helt naturligt udstråler i din adfærd. Herudover sikrer du høj kvalitet i din kommunikation og sørger for løbende at forventningsafstemme med alle involverede parter i projekterne.

Desuden kan du nikke genkendende til følgende punkter:

  • Du har en relevant uddannelse, som fx bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt.
  • Du har flere års erfaring fra branchen og et indgående kendskab til ejendomsrenovering.
  • Du er en erfaren bruger af MS Office-pakken.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 72 45 90 05.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt – hellere i dag end i morgen.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Kontaktperson

Jens Fog
Telefon: +45 7245 9005
Mail: jfo@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 22. juli 2021

Arbejdssted

København