Leder af Hjem­meplej­en - Genopslag

Vil du lede en samlet hjemmepleje, hvor du får et stort ledelsesrum og stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed i et lokalsamfund med tæthed til medarbejdere, borgere, politikere og samarbejdspartnere? Vil du bidrage til udviklingen af det samlede sundhedsområde på tværs af fagcentret og hele den kommunale organisation? Så søg stillingen som leder af Hjemmeplejen i Dragør Kommune.

Som leder af Hjemmeplejen i Dragør Kommune bliver du leder for omkring 100 medarbejdere og tre områdeledere, og du får en central rolle i den samlede ledelse af hele sundheds- og omsorgsområdet i kommunen. Du får centerchefen for Sundhed, Pleje og Rehabilitering som chef.

Dragør Kommune har valgt at samle sin hjemmepleje på samme fysiske adresse - det vil sige, at du som leder har mulighed for at være en del af hverdagen sammen med dine medarbejdere og ledere. Din opgave som leder bliver at understøtte det gode samarbejde og den fælles faglige udvikling.

Hjemmeplejen har haft et stort fokus på at styrke kvaliteten og skabe en mere sammenhængende hjemmepleje, og vi står derfor et godt sted i dag. Der er brug for at en ny leder vil fortsætte dette arbejde i samarbejde med områdets ledere og medarbejdere. Samtidig vil du som ny leder af Hjemmeplejen være med til at løfte kommunen op på næste niveau, når det gælder indsatser i det nære sundhedsvæsen. Det vil kræve fokus på rehabilitering og det tværgående samarbejde både i Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering, og i hele Dragør Kommune.

Kommunens størrelse gør, at du er tæt på både medarbejdere, borgere, politikere og samarbejdspartnere. Du bliver en del af at stærkt lokalmiljø, og du bliver en del af en engageret ledergruppe i Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering. Du vil få et netværk på tværs af hele Dragør Kommune og indgå i kommunens ledergruppe.

Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig baggrund og erfaring med ledelse fra en hjemmepleje. Du skal have en god økonomisk forståelse og evne at overskue områdets til tider komplekse økonomi. Du formår at samle en organisation om en fælles retning og kan skabe følgeskab hos både medarbejdere og ledere.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Henrik Eriksen på telefon 51 79 36 32 eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 31 48 47 40.

Du kan læse mere om Dragør Kommune på kommunens hjemmeside. Se også mere i vores uddybende stillingsprofil.

Frist

Søg stillingen via kommunens hjemmeside senest 10. august.
Dragør Kommune har røgfri arbejdstid.

Stillingsbetegnelse

Leder af Hjemmeplejen.

Ansættelsesforhold

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i henhold gældende overenskomst.

Virksomhedsoplysninger

Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering Dragør Kommune Kirkevej 7, 2791 Dragør.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt og senest 1. oktober 2021.

Ansøgningsfrist

10. august 2021

Kontaktperson

Centerchef Henrik Eriksen på telefon 51 79 36 32 eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 31 48 47 40.

Uddannelse

Relevant uddannelse.

Arbejdsområde

Ledelse, hjemmepleje.

Gem job

Dragør Kommune
Publiceret: 23. juli 2021

Arbejdssted