Vil du gøre en forskel for børn, unge og familier i Dragør Kommune?

Center for Børn, Skole og Kultur søger en afdelingsleder. Du bliver leder for børneteamet og et administrativt team, og får også selvstændige drifts- og udviklingsopgaver. Du bliver en del af et tæt ledelsesteam, der i fællesskab varetager ledelsen af hele centerets mange opgaver og du får derfor også stor indflydelse på udviklingen af nye måder at samarbejde på til gavn for borgerne.

Du brænder for arbejdet med børn, unge og deres familier, især dem i udsatte positioner, og du har erfaring med myndighedsarbejde. Du har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang i mødet med børn, unge og deres familier, og du kan arbejde selvstændigt, systematisk og helhedsorienteret med komplekse problemstillinger i en lille kommune.

Du er måske en erfaren leder, der vil lidt tættere på praksis, eller en dygtig rådgiver, der er klar til det næste skridt i karrieren. Du er under alle omstændigheder optaget af at skabe resultater til gavn for borgerne. Du har ikke behov for selv at stjæle rampelyset, men kæmper hårdt for at spille andre gode.

Vi tilbyder:

 • Fantastiske kollegaer og medarbejdere
 • Stor selvstændig kompetence og opgavevaretagelse
 • Gode udviklingsmuligheder
 • Et velfungerende tværfagligt samarbejde
 • Muligheden for at sætte dit præg i en nyoprettet stilling
 • En kommune, hvor vi positivt udnytter at være små og fleksible, og hvor vi som samlet organisation er på en god rejse mod endnu større professionalisme og systematisk tænkning i effekter for borgerne.

Du:

 • Har praksiserfaring med arbejde efter Servicelovens børneparagraffer, herunder brug af DUBU og ICS
 • Kender den administrative side af folkeskoleloven og dagtilbudsloven, eller er indstillet på at dygtiggøre dig på det felt
 • Har praksiserfaring med tværfaglige og tværorganisatoriske indsatser for børn, unge og familier
 • Kan se dig selv som en del af – men også lede – to meget selvstyrende teams
 • Kan indgå i tæt, tværgående ledelsesfællesskab
 • Er optaget af at maskinrummet fungerer, og der er orden i penalhuset
 • Har forståelse for, at for at systemer fungerer, så skal mennesker fungere
 • Har vist kompetencer i fht. ledelseskraft/implementering af tværfaglige udviklingsprojekter

Vores center som arbejdsplads

Center for Børn, Skole og Kultur (BSK) er vokset ud af tre tidligere selvstændige afdelinger, og vi er derfor nu ved at slå søm i, i forhold til centerets fremtidige organisering. Denne lederstilling er en nyoprettet stilling, som både skal understøtte fagligheden i børneteamet og det administrative team, og samtidig varetage ledelses- og udviklingsopgaver på tværs af centeret. På blokken lige nu er et samarbejde med Klub Dragør om hjemtagelse af kontaktperson-opgaver, tættere samarbejde med eksterne aktører om indsatser målrettet skolevægring og at børne-rådgiverne får et tættere samarbejde med skoler og dagtilbud, samt beskrive administrative arbejdsgange og kigge på mulighederne for at styrke bæredygtigheden i de administrative opgaver. Men der kommer også andre udviklingsopgaver til.

Vi er i alt i overkanten af 20 medarbejdere på rådhuset, hvor vi har en rar og uformel omgang med hinanden, og hvor der er stor glæde og optimisme over nu at være et fælles center – og endelig snart få lov at mødes igen alle sammen!

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte

 • Centerchef Rasmus Johnsen på rasmusj@dragoer.dk eller telefon 28 93 963 8
 • Afdelingsleder og souschef Mie Schaltz på mies@dragoer.dk eller telefon 51 56 457 4
 • Socialfaglig koordinator i børneteamet Bende Wedel på bendew@dragoer.dk eller telefon 32 89 03 95.

Tidsplan

Ansøgningsfrist 19. august 2021.

1. runde ansættelsessamtaler vil finde sted d. 23. august, og 2. runde samtaler vil finde sted den 27. august. Samtalerne bliver afholdt på Dragør Rådhus.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelser og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem https://www.dragoer.dk/vores-kommune/job-i-dragoer-kommune/soeg-job/

Stillingen er en lederstilling, til ansættelse 1. oktober 2021 eller snarest muligt derefter. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn.

Dragør Kommune har røgfri arbejdstid.

Du kan læse mere om Dragør kommune her: http://www.dragoer.dk/

Dragør Kommune har ca. 14.000 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.000 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst

Stillingsbetegnelse

Afdelingsleder

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger

Børnerådgivningen

Tiltrædelse

1. oktober 2021

Ansøgningsfrist

19. august 2021

Kontaktperson

Centerchef Rasmus Johnsen på rasmusj@dragoer.dk eller telefon 2893 9638

Uddannelse

Socialrådgiver/Socialformidler

Arbejdsområde

Administration

Gem job

Dragør Kommune
Publiceret: 26. juli 2021

Arbejdssted