Key Account Manager

Har du en teknisk baggrund eller erfaring fra køretøjsindustrien? Har du kendskab til OEM-miljøet og international erfaring, ideelt set fra Tyskland, og kan du skabe stærke relationer til kunderne og agere projektleder? Har du et kommercielt mindset, som du kan kombinere med din tekniske viden og derved skabe værdi på flere niveauer?

Sekura Cabins vækster kraftigt, og flere interessante muligheder åbner sig som følge af udviklingen i markedet og med Sekura Cabins internationale kunder. Kunderne er en del af markedslederne inden for segmenterne produktion af entreprenør- og industrikøretøjer samt skovmaskiner. Derfor søger vi nu en Key Account Manager til salgsafdelingen.

Som Key Account Manager får du del i ansvaret for kunderne på det europæiske marked. Du fungerer som bindeled, og du skal derfor varetage den vigtige relation mellem storkunderne og Sekura Cabins. Du har konstant fokus på de kommercielle interesser, og du præsenterer Sekura Cabins produkter til kunderne samt skaber den dialog, hvor kunderne bliver hørt og behovene dækket. Du kan føre en teknisk orienteret dialog på alle niveauer, og internt har du et stort teknisk bagland, som støtter dig i den professionelle relation og tekniske viden.

Dertil vil dine opgaver bl.a. indbefatte:

 • Projektledelse på igangværende og nye projekter
 • Support på eksisterende kunder og igangværende projekter
 • Forestå den overordnede koordination mellem samarbejdspartnere
 • Opfølgning og mersalg til eksisterende kunder

Du får gode kolleger i salg, som er ansvarlige for hhv. reservedelssalg og store kunder, New Business og marketing. Du kommer til at referere til salgs- og udviklingschefen. Der vil være 10-20 rejsedage om året, primært til Tyskland.

Om dig:
Den rette kandidat til stillingen kan f.eks. have en teknisk funderet baggrund fra en ordreproducerende virksomhed eller erfaring fra køretøjsindustrien. Du har kendskab til OEM-miljøet og international erfaring. Du har erfaring med B2B kunder og gerne projektledererfaring.

Dertil ser vi gerne, at du:

 • Har talent for kundemanagement og stærke evner inden for relationsbaseret salg
 • Har teknisk indsigt og forståelse, så du ved, hvilke udfordringer der kan være i dialogen med kunderne
 • Har viden og erfaring med eksport til Tyskland – det er en fordel, men ikke et krav
 • Er vant til at holde mange projekter i gang parallelt, og du er derfor god til struktur og koordinering
 • Trives med at ”gå i produktionen” for at se, hvordan tingene sker
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Forståelse for eller kendskab til faglige terminologier på tysk vil være en fordel
 • God IT-forståelse og kendskab – specielt Excel
 • Har empati og er engageret med godt humør

Du er en person, der får gjort tingene færdig og sætter en ære i at følge tingene til dørs. Du er tillidsvækkende, resultatorienteret og objektiv. Desuden er du udadvendt og har et højt energiniveau, og du trives i en hverdag, hvor du skal løse problemer og skabe de rette connections og muligheder for kunden. Du er selvstændig, struktureret og selvtænkende, men sparrer gerne med dine kolleger og baglandet, når det kan øge værdien for både Sekura Cabins og kunden.

Sekura Cabins tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling med høje frihedsgrader i en virksomhed, der har fokus på udvikling. Vi vækster og flytter i starten af august 2021 til nye store lokaler på Metervej 5, 8940 Randers SV. Du tilbydes en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer og jobbets krav. Vi tilbyder ydermere attraktiv bonusordning og flekstidsordning.

Og ikke mindst en mulighed for at blive en del af en rigtig god og sund virksomhed, hvor der er stort fokus på medarbejdertrivsel og udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig
JKS Career varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem, og tager stillingen ned, så snart vi har fundet de rigtige kandidater – så skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag.


Sekura Cabins
Sekura Cabins blev grundlagt i 1957, og i sommeren 2021 flytter vi til en helt ny fabrik, som er designet til vores produktion. Sekura Cabins har en vision om at være den førende, europæiske kabineproducent af fuldt monterede, kundetilpassede kabiner produceret i et optionsbaseret enkeltstyks-flow, og kunderne findes indenfor den europæiske Off highway industri (Entreprenør-, logistik- og skovmaskiner), men vi kigger også på andre brancher. 98% af omsætningen går til eksport. Fabrikken har både design, udvikling og produktion i Randers, hvor der er ca. 185 beskæftigede. Se også http://www.sekura.dk.

Gem job

JKS søger for Sekura Cabins A/S
Publiceret: 5. juli 2021

Arbejdssted

Randers