CFO søges til Nordmark-koncernen

Ønsker du at blive en del af en dynamisk, international og ekspanderende virksomhed, hvor du vil få en hverdag med ansvar og selvstændighed? Brænder du for at skabe finansielt overblik, lede og motivere, og vil du gerne bidrage til at understøtte forretningen Nordmark via et operationelt og forretningsorienteret mindset? Så kunne denne nyoprettede stilling være en mulighed for dig.

Til Nordmark-koncernen, som er en danskejet virksomhed med rødder i det nordjyske, søges en CFO med reference til den administrerende direktør.

Som CFO bliver du nøglefiguren i en opgradering af virksomhedens økonomifunktion, og du forventes at understøtte ledelsen og den øvrige organisation med retvisende og rettidigt beslutningsmateriale, der styrker forretningen.

Økonomifunktionen skal styrkes og blive mere fremadskuende og strategisk. Den nye CFO vil indgå i ledergruppen og skal arbejde tæt sammen med både Direktionen og den øvrige organisation i styrkelsen af en mere strategisk og forretningsorienteret drift. Dette skal bl.a. ske ved at styrke de interne processer med fokus på indtjening og produktivitet.

Ansvarsområde indenfor driftopgaver:

 • Opgradering af økonomifunktionen
 • Ansvarlig for driften af økonomifunktionen bestående af 6 medarbejdere
 • Budgetter, herunder udarbejdelse og opfølgning
 • Likviditetsanalyser og finansiering
 • Månedsrapportering
 • Årsregnskab og kontakt til revisor
 • Sparringspartner for ledelsen og bestyrelsen
 • Ansvarlig for IT og HR, herunder drift, vedligeholdelse og udvikling

Projektopgaver:

 • Optimering af økonomiafdeling, herunder processer og personalesammensætning
 • Opbygning af KPI’er
 • Opbygning af forecast modeller
 • Videreudvikling af Power BI

Profil:

Vi forventer, at du er god til at lede og motivere, og at du gennem din faglighed og dit engagement har mod og drive til at gå forrest. Du er af natur positiv og er ikke bange for at udfordre eksisterende processer på konstruktiv vis. Den rette kandidat er i besiddelse af stærke økonomistyringskompetencer, har erfaring med Power BI, og er skarp på procesoptimeringer.

Du har en længerevarende uddannelse inden for økonomi, f.eks. cand.merc.aud. eller HD-R, og du har en solid erfaring med at understøtte forretningsudviklingen fra et økonomisk perspektiv, hvor du evner at balancere mellem at være innovativ og effektiv.

Der forudsættes engelsk på et højt niveau og gode tyskkundskaber vil være en absolut fordel. Primært arbejdssted vil være Sæby. Nogen rejseaktivitet vil forekomme.

Send din ansøgning til: Administrerende Direktør Morten Mørk. mjm@nordmark.as. Tlf. +45 2030 0071.


Nordmark er en højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i bearbejdning af store emner til bl.a. vindindustrien, og som er markedsledende indenfor sit felt. Virksomheden har fabrikker i Skagen, Sæby, Hedensted og Cuxhaven i Tyskland. Nordmark har udviklet sig fra en klassisk maskinfabrik til en tæt samarbejdspartner for globale vindmøllegiganter. Den grønne omstilling har et klart fokus hos Nordmark, og løbende investeringer i den nyeste teknologi har gjort Nordmark til en af de foretrukne leverandører, når det kommer til at levere løsninger til nutidens kæmpevindmølle parker – både on- og offshore. Læs mere på nordmark.as.

Gem job

Nordmark
Publiceret: 7. juli 2021

Arbejdssted

Sæby