Af­de­lings­le­der/ser­vi­ce­le­der

Brænder du for at lede og udvikle et mindre team og få afdelingen til at blive endnu større og stærkere på Sjælland? Trives du i en virksomhed, hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Har du en god faglig og teknisk forståelse, så får du her muligheden for at blive en vigtig spiller i en spændende virksomhed i vækst.

Om jobbet

Som afdelingsleder vil du få ansvaret for de udekørende teknikere og montører. Endvidere vil du få ansvaret for at Roskilde-afdelingen fremstår præsentabel. Du vil i tæt samarbejde med koordinatorer og projektledere i Ikast, blive en nøgleperson til at sikre en effektiv drift på Sjælland, med motiverede og glade medarbejdere. Du får en spændende og selvstændig hverdag, hvor du sikrer, at Klimadan leverer fejlfri service og montage til deres kunder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sikre at der hele tiden er den rette bemanding
 • Ansættelse af nye teknikere og montører
 • Afholde udviklings- og trivselssamtaler
 • Føre tilsyn med opgavefremgang og dine medarbejdere ude hos kunderne
 • Koordinere og følge op på opgaverne i samarbejdet med teamet og sikre, at vi når de strategiske mål
 • Ansvar for at lageret kører optimalt og sikre effektiv lagerstyring
 • Løse kunderelaterede opgaver – herunder reklamationsbehandling med henblik på at give kunden en god og tryg oplevelse
 • Deltage hands-on ved behov

Du får kontor i Roskilde og du får tæt sparring og reference til montage- og servicechefen i Ikast. 

Erfaren leder med teknisk ballast:

 • Du har minimum 2-5 års ledelseserfaring af timelønnede
 • Du har gerne en relevant teknisk uddannelse, så du med tiden kan sætte dig ind i problemstillinger og sparre med kollegaer
 • Du er en menneskekender med en direkte ledelsesstil og fokus på udvikling
 • Du ser hver af dine medarbejderes styrker og svagheder
 • Du tager ejerskab for dine opgaver og udfylder hver opgave med stor ansvarlighed
 • Du formår at motivere og samtidig sætte retningen for dine medarbejdere

Du behersker dansk i både skrift og tale, og gerne engelsk.

Du er IT stærk og det vil være en fordel du har kendskab til Navision.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke samt sundhedsforsikring.

Virksomheden tilbyder
Klimadan er en virksomhed i vækst, hvor fokus er på udvikling af både virksomhed og medarbejdere. Derfor tilbydes du løbende efteruddannelse og opkvalificering. Klimadan har i 40 år arbejdet med vedvarende energiløsninger med varmepumper til private boliger, industri- og forsyningssektoren og landbruget. De er eksperter, når kartoflerne og gyllen køles, swimmingpoolen varmes, og når energien i luften, vandet, jorden og solen skal udnyttes.

Hos Klimadan møder du et dedikeret hold, der er med dig fra idé til færdiginstalleret anlæg. Klimadan er medlem af varmepumpeordningen (VPO), Varmepumpe Fabrikantforeningen (VPF) samt kølebranchens miljøordning, og er ISO 9001-certificeret. Klimadan har kontor i Ikast og Roskilde.

Du bliver en del af en sund virksomhedskultur, hvor de fastholder en behagelig og omgængelig omgangstone. Medarbejderne er glade for at arbejde i virksomheden – også fordi jobbet muliggør en sund balance mellem arbejds- og privatliv.
Klimadan har en aktiv personaleforening og flere arrangementer i løbet af året. Dertil har de overenskomst med Dansk Industri.

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg jobbet her nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Carina Due på tlf. + 45 2329 4411 eller cdu@jks.dk.

Gem job

JKS søger for Klimadan
Publiceret: 12. juli 2021

Arbejdssted

Roskilde