Pro­jekt­le­der/byg­ge­le­der

Kan du styre byggeprojekter efter en snor? Så er du måske vores nye projektleder eller byggeleder på Rabalderstræde

Projektledere og byggeledere med ca. 5 års erfaring søges til Oluf Jørgensen A/S, Roskilde.

Oluf Jørgensen A/S er inde i en positiv udvikling med mange spændende nye projekter, der skal bygges eller renoveres. Derfor søger vi både erfarne projektledere og byggeledere, som har hår mellem tænderne og ikke er bange for at få jord under neglene.

Du skal være klar til at smøge ærmerne op, tænke kreativt og finde bygbare løsninger. Du er ikke dén, der sidder med foldede hænder og venter på, chefen fortæller dig, hvad du skal kaste dig over.

Du skal forvente, at du styrer dit team om morgenen, drøner over i Excel for at holde styr på budgettet inden frokost og deltager i et møde i én af dine arbejdsgrupper med bygherre eller øvrige interessenter om eftermiddagen. Kort sagt: Du kan se frem til at få en varieret dag, og have mange forskellige hatte på.

Har du erfaring inden for almennyttigt byggeri, er det kun et ekstra plus på kontoen.

Tilstandsrapporter, helhedsplaner, bygherrerådgivning i øjenhøjde og projekteringsledelse er også opgaver, der er på paletten.

Om du har en baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør, byggeøkonom eller sågar arkitekt, er ikke så afgørende. Det, der tæller er, om du er fagligt velfunderet inden for VVS, el eller konstruktioner. Du har modet og evnerne til at styre et projekt efter en snor samtidig med, at du løbende bygger oven på egne og kollegers erfaringer, og får styret såvel store som små projekter sikkert i mål.

Sådan bliver du en succes i stillingen

Du kommer til at arbejde med egne projekter eller styring af projekter i udførelse. Du er teknisk velfunderet og har økonomisk tæft. Samtidig vil du have direkte kontakt til bygherrer, arkitekter og entreprenører. Fagligt bliver du en succes i stillingen, hvis du formår at bygge bro mellem kundernes vision og virkelighedens udfordringer.

Konkret er du:

  • Erfaren projektleder eller byggeleder med min. 5 års erfaring fra en lignende stilling, gerne hos en rådgivende ingeniørvirksomhed
  • Smilende, også når planer må laves om, når noget brænder på, og dine kolleger har brug for hjælp
  • Klar til at træffe de beslutninger, som du bedst mener understøtter projektet og bygherres visioner.
  • God til at afgrænse og overskue komplekse projekter.
  • I stand til at kommunikere på letforståeligt dansk i tale og på skrift til forskellige bygherrer med forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørfaglighed.
  • Du møder kunder i øjenhøjde, og kan stille dig op på ”ølkassen” og formidle projektet til enten dit team eller involverede interessenter.

Kan du sætte flueben ved ovenstående? Så er det sandsynligt, at vi gerne vil møde dig. Men først vil vi gerne fortælle, hvad vi tilbyder.

Vi tilbyder

Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde, hvor vi i alt er omkring 60 kompetente kolleger. Du vil blive indplaceret enten i VVS-, El- eller Konstruktionsafdelingen, alt efter hvilken faglig profil du har. Du vil opleve et stærkt samarbejde med dine kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, og du vil derfor opleve korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredagsøl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.

Du tilbydes individuelt aftalte muligheder for efteruddannelse og personlig faglig udvikling efter dine og virksomhedens behov, ligesom du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansvar.

Til august flytter vi i nyt moderne kontor domicil ved den kreative bydel Musicon i Roskilde.

Kan du se dig selv som vores nye kollega?

Så glæder vi os til at høre fra dig! Upload din ansøgning på hjemmesiden: https://ojas.easycruit.com/.

Du er også velkommen til at ringe til Lars Bo Wagenblast på tlf. 53793004

Gem job

Oluf Jørgensen A/S
Publiceret: 16. juli 2021

Arbejdssted

Roskilde