In­spi­re­ren­de bu­tiks­le­der

”Har du noget at ha’ det i?”

Så er du måske vores nye butiksleder til Helm. Vi søger en passioneret, initiativrig og salgsdrevet butiksleder på 32-37 timer til butikken i Holstebro.

Bliver du motiveret af teamwork, samtidig med at du bevarer overblikket? Elsker du at give kunderne en god shoppingoplevelse, og er du fokuseret på resultater samt god service? Så er du måske den person, som vi søger.

Vi tilbyder en spændende rejse!

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt til ledelsen og dermed har du indflydelse på din hverdag og er med i beslutningsprocesserne. Vi tilbyder frihed under ansvar og er åbne overfor forandringer, der skaber succes for dig og virksomheden.

Vores afdeling i Holstebro står overfor en rejse, hvor vi har brug for en kreativ, arbejdsom butiksleder, som med sine inspirerende ideer, gåpåmod og frisk tilgang kan bidrage til at butikken fremstår endnu mere inspirerende og spændende.

Vi forestiller os, at du..

Skaber holdånd i butikken og inspirerer dit team til salg og fremgang både fagligt og personligt.

Måske du har en kærlighed for tasker, og vigtigst en interesse indenfor mode.

Vi ønsker, at du ser muligheder i byens tiltag og vægter samarbejde højt. At du har en forståelse for omnichannel og vigtigheden i at have en kombination af fysiske og online kunder.

Vores forventninger til dig:

  • Sørger for at kunderne altid føler sig velkomne.
  • Har sans og interesse for mode og tidens trends
  • Kendskab til sociale medier
  • Min. 2 års butikserfaring
  • Resultatorienteret

Dine arbejdsopgaver..

Som butiksleder vil dine arbejdsopgaver udover den daglige drift og KPI’er være.

  • Arbejdsplan: Planlægge vagtplan for ca. 3-4 medarbejdere
  • Kampagneplan: Igangsæt kampagner efter virksomhedens grundlæggende kampagneplan og igangsætte kampagner fra Holstebro Handelsstadsforening i samarbejde med vores marketingafdeling.
  • Salgscoach for personalet: Coache personalet i de nyeste varer samt tidens trends og tendenser og muligheder for omsorgssalg. Motivere og lede dine medarbejdere.
  • Ekspedition af kunder: Gå forrest på gulvet og skabe rammerne så kunderne får en god oplevelse igennem en salgsklar butik

Ser du mode som en naturlig interesse og elsker du detaillivet, så ser vi frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Helm +45 61697167 eller send din ansøgning med foto og CV snarest muligt. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager annoncen ned, når den rigtige er fundet.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Helm
Nørregade 31
7500 Holstebro
Job@helm.nu Att: Martin Helm


Helm er en familieejet virksomhed med 11 butikker fordelt over Jylland med mere end 200 års erfaring. Det hele startede i Holstebro i 1812 og familien har drevet forretning på matriklen lige siden. Helm forhandler alt inden for tasker, kufferter og ryksække og har også en stor webshop, som hænger sammen med de fysiske butikker. Arbejdstilgang er med en flad struktur og med højt til loftet. For Helm er teamspiret vejen til succes og gode resultater. Klik her for at se vores indlæg i 21søndag https://bit.ly/helm-dr.

Gem job

Helm I/S
Publiceret: 23. juli 2021

Arbejdssted

Holstebro