Au­to­ma­tion & In­stru­men­te­rings Project Manager, Novozymes

Har du stor passion og erfaring inden for bæredygtig automation og projektledelse?

Brænder du for at arbejde med proces-, instrumentering- og automationssystemer? Motiveres du af, at lede investeringsprojekter og bidrage til et godt samarbejde i et hektisk projektmiljø? Har du lyst til at have direkte indflydelse på fremtidens globale automationsstrategi hos Novozymes?

Så er du måske den nye Automation & Instrumenterings Project Manager i Novozymes Project Execution.

Du kommer til at arbejde i en afdeling med 17 fagligt dygtige og engagerede kollegaer, der har ansvaret for eksekvering af investeringsprojekter på tværs af Novozymes produktionssites i København, Bagsværd og Kalundborg.

Som Automation & Instrumenterings Project Manager bliver du ansvarlig for automations-, eloginstrumenteringsprojekter af varierende størrelse, kompleksitet og varighed. Projekterne gennemføres i tæt samarbejde med produktionen. Det er dit ansvar at sætte projektteamet og sikre at samspillet mellem din egen tekniske viden og teamets, udnyttes optimalt, og at projekteksekvering sker i henhold til aftalt scope, tid og økonomi.

Som en del af Project Execution, skal du arbejde med nuværende og fremtidige teknologier indenfor Automation- og Industri 4.0 domænerne i projektsammenhæng og bidrage til den teknologiske udvikling inden for området. Projektarbejdet indeholder en høj grad af udvikling af digitaliseringsværktøjer og robotisering af Novozymes processer. Derudover har du og teamet ansvaret for et globalt netværkssamarbejde, med kollegaer fra Novozymes andre sites, omkring strategi for automationssystemer.

Faglige kvalifikationer

 • Du har en relevant teknisk/akademisk uddannelse eller tilsvarende indenfor ingeniørfaget (automationsingeniør, automationsteknolog/-tekniker, elektroingeniør, eller procesingeniør).
 • Du har minimum 3-5 års erfaring som projektleder af tekniske projekter i produktionsmiljø.
 • Du har praktisk erfaring med kodning i proceskontrolsystemer og programmering indenfor 800xA, SattLine, Procos eller Delta-V, eller anden praktisk erfaring med PLC-systemer, f.eks. Siemens S7.
 • Du har erfaring med el og instrumentering i tekniske procesanlæg.
 • Du kommunikerer flydende, i både skrift og tale, på både dansk og engelsk.

Dit arbejdssted vil som udgangspunkt være i København, men da teamet supporterer alle Novozymes sites i Danmark, vil du i perioder også skulle arbejde i Kalundborg.

SEARCH & SELECTION Innergy Factory, The Villa Workspace, Ewaldsgade 7, 2200 København, www.innergy.dk +45 2363 2440.

Din profil

 • Du brænder for den gode projektledelse og har stærke kompetencer inden for området.
 • Du er en dynamisk og udadvendt person med stor energi og du har fokus på samarbejde i projekter.
 • Du er resultatorienteret og har en struktureret tilgang til arbejdet.
 • Du motiveres af teamarbejde, opsøger gerne sparring med dine kollegaer og evner det gode samarbejde.

Novozymes tilbyder

Novozymes er stolte over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling. Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I Project Execution er der en sund værdibaseret kultur, hvor høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. Derfor er det en selvfølgelighed, at der bliver fokuseret på din udvikling, blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer, men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

 • Konkurrencedygtig lønpakke.
 • Rigtig god pensionsordning.
 • Helbredssikring.

Ansøgning og information

Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde Innergy via "Søg jobbet her".

Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår. Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi. Med deres bioinnovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøjvask ved lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andre fremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow. Se mere om virksomheden www.novozymes.com.

Gem job

Innergy Factory søger for Novozymes A/S
Publiceret: 23. september 2021

Arbejdssted

København