Intern pro­jekt­le­der

Projektleder til markedsledende legepladsvirksomhed, der skaber unikke rammer, der udvikler mennesker.

Vil du med på vinderholdet, der skaber enestående løsninger?

Vil du have en hverdag, hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske legepladser, sportsfaciliteter og uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, campingpladser, forlystelsesparker, skoler & institutioner etc. og igennem tæt samarbejde med salg & indkøb. Så har vi jobbet til dig, men det kræver, at du er unik, struktureret og omstillingsparat.

Din profil

Du skal være systematisk, og skal være ekstrem dygtig til at planlægge og dermed strukturere dit arbejde. Du er typen, der trives med at have mange bolde i luften og du elsker udfordringer, som du ser som en god mulighed for at udvikle dig selv. Du er en Teamplayer, og du elsker at samarbejde med alle typer af mennesker. Du er teknisk dygtig, og har en stor forståelse for brugen af it og systemer. Du trives i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og som giver rammer for at udvikle sig, fagligt og personligt.

Din baggrund kan komme fra projektledelse, indkøb, eller en højere uddannelse, f.eks. projektledelse, ingeniør eller lignende.

Erfaring med regnskabssystemet Navison er en fordel, men ikke et krav.

Du får din daglige gang på vores kontor i Faxe, hvor du sammen med et etableret og engageret team driver kernen i virksomhedens aktiviteter i tæt samarbejde med såvel interne som eksterne medarbejdere.

Hvem er vi?

Vi er et team af meget dedikerede mennesker, som sammen skaber den unikke løsning til uderum og legepladser i hele landet. Vi er på rekordtid vokset til Danmarks største virksomhed i branchen. Og vi stopper ikke her. Udover et stort og fantastisk sortiment af egne produkter, præsenterer vi verdens absolut bedste agenturer indenfor legepladser, sport, læringsmiljøer, møbler og sociale uderum. Vores kunder består bl.a. af kommuner, skoler, institutioner, entreprenører, arkitekter og boligselskaber. Vi tilbyder et bredt udvalg af unikke uderum, f.eks. legepladser, parkour, funktionel træning, multibaner, fitness, opholdsarealer og skateparker. Vi tilbyder også unikke indretningsløsninger og møbler til institutioner, skoler og gymnasier.

Du kan se mere på www.playplusdesign.comwww.socialplusdesign.com, og www.uniqa.dk. Vi er små 100 mennesker i Danmark, Norge og Sverige, som alle elsker vores job. Vi sætter samspillet mellem mennesker højest. Vi betragter hver kunde som unik og brænder for løsningen, der matcher. Vi lægger vægt på at gøre os umage og ambitionsniveauet er tårnhøjt.

Løn og vilkår er selvfølgelig på niveauet, der matcher ovenstående. Du kommer til at referere direkte til Salgsdirektøren, og indgår i et allerede yderst velfungerende team.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning til Salgsdirektør Bjørn Christensen, på bc@uno.dk. Har du relevante spørgsmål så skriv til ham på samme mailadresse.

Vi glæder os rigtigt meget, til at høre fra dig.

Gem job

UNO UNIQA GROUP A/S
Publiceret: 18. august 2021

Arbejdssted

Faxe