Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Direktør til Fore­nin­gen Nydansker

Vil du være med til at sætte dagsordenen for mangfoldighed i danske virksomheder? Være med til at nytænke Foreningen Nydansker? Og skabe et arbejdsmarked, hvor der er plads til alle?

Som direktør for Foreningen Nydansker træder du ind i en non-profit organisation med over 20 år på bagen. Vi arbejder for at skabe større mangfoldighed på de danske arbejdspladser og laver projekter, der hjælper nydanskere med at komme ind på arbejdsmarkedet og blive integreret i det danske samfund.

Læs mere om os her: www.foreningen-nydansker.dk.

Skab og realisér visionerne for Foreningen Nydansker

Lige nu står vi overfor at skulle sætte en ny retning, som du skal stå i spidsen for at definere og skabe – sammen med dine medarbejdere, bestyrelsen, medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere.

En af overskrifterne bliver at udvide vores fokus til at understøtte et mangfoldigt arbejdsmarked i bredere forstand. Du har helt sikkert allerede visioner for at skabe større mangfoldighed på de danske arbejdspladser, og i denne stilling vil du kunne se dine idéer og visioner komme til live.

Dit arbejde vil være centreret omkring 4 områder:

  • Den daglige ledelse af 6 faste medarbejdere og en række studentermedhjælpere og praktikanter – i alt omkring 12-14 medarbejdere – alle med stor gejst for at løse opgaverne.
  • Det økonomiske ansvar – heriblandt at søge midler gennem fx private fonde.
  • Projektledelse af en række af organisationens projekter.
  • Den overordnede udvikling af Foreningen Nydansker gennem udvikling af samarbejder med medlemsvirksomheder og eksterne partnere.

Netop den fremadrettede udvikling af organisationen er i fokus i denne stilling – både forhold til at sætte retning og at sikre en kontinuerlig pipeline af projekter. Derfor bliver en central del af jobbet at udvikle idéer sammen med fx medlemsvirksomheder, bestyrelsen, medarbejdere, kommuner og andre interessenter på området.

Nye projekter med fokus på mangfoldighed i de danske virksomheder

På projektledelsesdelen vil du have ansvar for at understøtte og være aktiv i ledelsen af foreningens mangfoldighedsprojekter. Det er projekter, der kommer til at løbe over de kommende år, og som du skal lede – i tæt samarbejde og dialog med de involverede medarbejdere.

Erfaren leder og eminent strategisk netværker

Først og fremmest har du en god forståelse for, at vi som organisation repræsenterer erhvervslivet, og at vores kernemålgrupper er både vores medlemsvirksomheder og nydanskere. Samtidig kan du skabe et tæt samarbejde med en bestyrelse med et kommercielt mindset. Du trives godt med at skulle være foreningens talerør udadtil, ligesom du er en idémager, der kan spotte samarbejdsmuligheder. Derfor er relationsarbejdet kernen i denne stilling, og det er du fortrolig med.

Dernæst ser du frem til at lede og udvikle både de erfarne, faste medarbejdere samt studenter og praktikanter. Og ikke mindst har du et forretningsmæssigt fokus, der gør, at du kontinuerligt kan skaffe nye midler og skabe en organisation med en sund økonomi.

Det er sikkert evner, du har opbygget gennem ledelse og projektledelse inden for fx HR, eller en NGO, CSR-afdeling, erhvervsorganisation eller lignende.

Arbejdssted

Vi holder pt. til i indre by, men flytter i løbet af efteråret til nye lokaler i København NV.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 72 45 90 05.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jens Fog
Tlf.: +45 7245 9005
Mail: jfo@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job