Sælger til Taastrup

Er du en dreven sælger, der har evnen til at "tænke ud af boksen" og skabe gode relationer med dine kunder?

Så kan du være den sælger, vi søger i Taastrup! Du kommer til at drive hele salgsprocessen på Sjælland inden for segmentet "Food and Pharma", hvor du skal sikre, at fastholde og udvikle relationen med eksisterende og nye kunder inden for fødevare- og sundhedssektoren.

Lyder det som en spændende udfordring for dig?

Så skynd dig at søge stillingen i dag!

Hvorfor blive en del af os?
Vi tilbyder dig en stilling i et firma, der forstår, at når du vokser, vokser vi sammen.
Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser, teknologi og services til industrien, fødevare- og sundhedssektoren. Vi er en anerkendt organisation, som siden vores start i 1902 er vokset til i dag at være repræsenteret i 78 lande med ca. 64.500 medarbejdere og mere end 3.8 millioner kunder og patienter. Gennem vores bæredygtige initiativer vil vi fortsat sikre væksten i et samfund med mindre CO2, med en transformation til en ren og bæredygtig industri.

Mangfoldighed blandt vores medarbejdere skaber kreativitet og dynamik, som er kilden til vores succes. Derfor arbejder vi løbende med at skabe en fantastisk arbejdsplads, hvor vi tilskynder innovation, integration og samarbejde, med store karrieremuligheder både nationalt og internationalt.
Hos Air Liquide forstår vi, at vores succes bygger på engagerede og glade medarbejdere, og vi sikrer derfor jobsikkerhed og balance i arbejdslivet.

Er du nysgerrig efter at lære nogle kolleger hos Air Liquide at kende? Tjek "Menneskerne bag" på vores blog!

Din mission og hvordan du vil bidrage?
Som sælger inden for "Food and Pharma" vil du arbejde med direkte salg af gasser til eksisterende og nye kunder på Sjælland, inden for eksempelvis charcuteri og mikrobryggerier, men også større kunder inden for fødevare- og sundhedssektoren. Du bliver en del af et mindre salgsteam med forskellige baggrunde, der arbejder tæt sammen for at opnå succes. Vi søger en person, der kan hjælpe os med fortsat, at "tænke ud af boksen"!

Som sælger hos os er typiske arbejdsopgaver kundebesøg, udarbejdelse af tilbud, aftaler og introduktion af Air Liquides produkter og tjenesteydelser til eksisterende og nye kunder. Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen, fra første kundekontakt til forhandling af- og kontrakten er underskrevet. Du bliver også ansvarlig for at fastholde relationen med dine eksisterende kunder og udvikle samarbejdet. Du vil også komme til, at deltage i- og lede forskellige projekter, hvor du får mulighed for at påtage dig mere avancerede projekter og udvikle dine kommercielle færdigheder.

Hvis du er teknisk anlagt, vil "Food and Pharma" segmentet passe til din profil, da dette segment er teknisk orienteret og du vil få mulighed for, at fordybe dig i vores tekniske løsninger, så du udvikler dine kompetencer i vores virksomhed.

Hvem er du?
Vi søger efter dig, der har erfaring indenfor salg, med et talent for forhandling, hvor du ikke giver op uden at have banet vejen for fremtidigt salg. For at gøre dette mener vi, at du er en person, der går den ekstra mil for at imødekomme kundernes behov, samtidig med at du stræber efter, at nå de opsatte mål. Da en stor del af din rolle er at fastholde relationen med nuværende- og etablere et godt forhold til nye kunder, forestiller vi os, at du som person er udadvendt og at du elsker at arbejde med mennesker.

At arbejde selvstændigt og planlægge din egen arbejdsdag er naturligt for dig. Du vil blive en del af et team, der værdsætter at teamets medlemmer deler innovative idéer med fokus på at skabe attraktive tilbud til kunderne.

Det er ikke obligatorisk, at du har en teknisk bakgrund, men det vil være en fordel, hvis du har teknisk forståelse og kan bruge forståelsen til, at opnå succes i dit salg. Du er formentlig vant til benytte CRM-systemer i din hverdag (f.eks. Sales Force eller lignende) og du har let ved at lære at bruge nye IT systemer. Du har kørekort. Du taler- og skriver flydende dansk og engelsk. Engelsk er vores koncernsprog. Du bliver en del af en nordisk organisation med kolleger i hele Norden, så det er en fordel, hvis du forstår svensk og norsk i tale og skrift.

Yderligere information
Du får salgsansvaret for Sjælland. De fleste dage vil starte arbejdsdagen hjemmefra, men du vil blive tilknyttet vores kontor i Taastrup. Du rapporterer til Ralf Olofsson, salgschef inden for Food and Pharma.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Ralf Olofsson, +46 703-260 338.

Indsend da venligst din ansøgning senest 19. september. Vi gennemgår ansøgningerne og inviterer til interviews løbende, så tøv ikke med at ansøge i dag!

Gennem hele pandemien har vi været robuste og endda fortsat med at vokse som en stærk organisation. Vi kan tilpasse rekrutteringsprocessen ved hjælp af videointerviews, hvor det er muligt under hele rekrutteringsprocessen. Sikkerhed forbliver altid vores højeste prioritet.

Denne rekruttering håndteres af vores interne rekrutteringsteam. Vi undgår derfor kontakt fra rekrutterings- og konsulentbureauer. Tak!

Gem job

Air Liquide
Publiceret: 1. september 2021

Arbejdssted

Taastrup