Erfaren ind­købs­di­rek­tør

Som indkøbsdirektør får du – med reference til CEO – et markant ansvar for at indkøbsfunktionen udvikles og understøttes i hele værdikæden. Du skal bidrage til at lave strategien i afdelingen og efterfølgende implementere den. Det betyder, at du skal kunne begå dig på alle niveauer og samarbejde på tværs i organisationen.

Ledelsesopgaven indebærer, at du udvikler teamet, processerne og systemerne. Derudover skal du sammen med resten af ledergruppen fastlægge mål og budgetter samt opfølgning på KPI’erne.

Rollen byder desuden på en række operationelle opgaver:

  • optimering af aftaler med leverandører og opfølgning på performance
  • udvikler de værktøjer, it og systemer, som understøtter indkøbet
  • ledelse og coaching af teamet
  • Hands on på opgaverne og går forrest

I kraft af den brede involvering spiller du en afgørende rolle i at sikre et optimalt flow af varer til rette tid, i den rigtige mængde, til den rigtige pris og af højeste kvalitet.

Du har allerede den grundlæggende faglighed på plads, som skaber værdi for hele værdikæden i firmaet. Det er et krav, at du har plantekendskab. Du har stor ledelseserfaring og har tidligere skabt gode resultater igennem medarbejdere. Du er ligeledes god til at styre projekter med mange interessenter. I det hele taget håndterer du den kompleksitet, der er i en forretning med mange produkter og muligheder.

Det er også vigtigt, at du har erfaring med at opbygge strukturerede indkøbsprocessor og med implementeringen af de relevante systemer og værktøjer.

Som person er du kommunikerende, analytisk, løsningsorienteret og effektiv. Du trives med variation i opgaverne og med at have kontakt til mange aktører i løbet af arbejdsdagen.

Har du erfaring med Uniconta, er det en klar fordel.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores CEO Peter Bomholt på tlf. 31666981. Ansøgningen sendes direkte til Bomholt@billigblomst.dk.

Gem job

Billigblomst Aarhus A/S
Publiceret: 17. september 2021

Arbejdssted

Aarhus