Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Ambitiøs byg­ge­le­der med flair for kom­mu­ni­ka­tion

Vil du være med til at bygge facader, som folk drejer hovedet efter? Har du godt styr på, hvad der rører sig på en byggeplads – og er du klar til mere ansvar?

Vi skal i gang med to prestigeprojekter i Nordhavn, og vi har brug for dig som bindeled mellem kontoret og byggepladsen og til at sikre et godt samarbejde med vores underentreprenører.

  • ”Her får du både lov at være hands-on og holde det store overblik. Det er et godt step imellem at være formand og entrepriseleder – og hvis du selv har ambitionerne, behøver det ikke at stoppe der,” fortæller entreprisechef Michael Søndergaard.

Velkommen til Eiler Thomsen Alufacader A/S

Vi er en af Danmarks førende facadeentreprenører med speciale i glas og aluminium. Når du kører forbi ikoniske bygninger som 8tallet i Ørestaden eller kunstmuseet Ordrupgaard, er det vores facader, der byder dig velkommen.

Selvom vi arbejder med facader, er kvalitet ikke bare noget, vi viser på overfladen – det er kernen i vores forretning. Vi vækster, og det ser vi som en anledning til at finde nye måder at arbejde sammen på. Så du træder ind i en virksomhed i udvikling, hvor vi glæder os til at høre dine idéer.

  • ”Fordi stillingen er nyoprettet, er der masser af plads til dit initiativ. Og vi støtter gerne op om kurser, så du hele tiden kan bygge videre på din faglighed, ” fortsætter Michael.

Vær med på byggepladsen 4 dage om ugen

Du bliver tilknyttet vores nyetablerede kontor i Ishøj, men kommer til at bruge størstedelen af din tid på 1-2 af vores sjællandske byggepladser. Vi arbejder mandag-torsdag ude på pladserne, og fredag kan du klare administrative opgaver på kontoret – eller holde tidlig weekend, hvis det passer med arbejdsopgaverne.

Det er ikke afgørende for os, hvor du bor. Så hvis du kommer fra Fyn eller Jylland, sørger vi for at arrangere overnatning for dig.

Hold overblikket over materialer og underentreprenører

Som byggeleder bliver du bindeled imellem folkene på byggepladsen og projektlederen på kontoret. Det betyder, at du løbende holder overblik over byggeprojektet og vores leverancer, og at du deltager på byggemøderne.

En af dine vigtigste opgaver er kontakten med vores underentreprenører. Det vil sige, at du sikrer, at de løbende leverer den kvalitet, som vi er kendt for.

Mere konkret er du den, der:

  • sørger for, at underentreprenørerne stiller med den rigtige bemanding
  • holder øje med, at tidsplaner overholdes
  • følger op på, at byggematerialerne ankommer til tiden og i den rette kvalitet
  • skaber klar kommunikation og vidensdeling mellem byggepladsen og kontoret.

En byggeplads-haj, der er god til at kommunikere

Du skaber naturligt en god og konstruktiv relation til vores underentreprenører. Opstår der udfordringer, er du proaktiv og tager hånd om det i en åben dialog. Og så kommunikerer du lige så klart skriftligt, som du gør mundtligt.

Det er en kæmpe fordel, hvis du før har arbejdet med facadelukninger, men det er ikke et krav. Vi forestiller os, at du har:

  • en håndværksfaglig uddannelse, som har givet dig viden om byggeprojekter
  • praktisk erfaring fra større byggepladser med mange forskellige håndværkere
  • projektforståelse, så du kan holde overblikket
  • flair for IT – det er en fordel, hvis du kan læse tegninger og kender til AutoCAD, men ikke et krav.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Thomas D. Carlsson på 72 45 90 71.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 26/9 2021 via boksen ”Søg jobbet online”. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Kontaktperson

Thomas D. Carlsson
Tlf.: +45 7245 9071
Mail: tdc@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job