Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren leder med pæ­da­go­gisk eller sund­heds­fag­lig baggrund til botilbud i Græsted

Vil du være den daglige leder på et botilbud, hvor du altid har kompetente lederkolleger at sparre med og et hold af motiverede og dygtige medarbejdere?

Du bliver leder for 2 velfungerende afdelinger med pædagogisk og sundhedsfaglig uddannet medarbejdere. Personalet har et rigtig god samspil i det pædagogiske arbejde og i plejen. Vi har det bedste fra begge verdener,” fortæller socialchef Tina Søgaard.

Hjemlig atmosfære i professionelle rammer

Du bliver daglig leder for Kirkeleddet 6 og Kirkeleddet 8, der hver har 8 hhv. unge og voksne beboere med enten fysiske og kognitive funktionsnedsættelser eller autismespektrumsforstyrrelser. Vores udgangspunkt for botilbuddet er at skabe et hjem, og samtidig give personalet de bedste betingelser for at udføre deres job.

Vi har en solid normering og på hver afdeling er der 3 på arbejde på dag- og aftenholdet, mens 2 vågne nattevagter tager sig af begge afdelinger. Det giver overskud til at fokusere på udvikling og nærvær.

Vi tænker i helhedspleje, og derfor har de pædagogiske medarbejdere også plejeopgaver og omvendt. Det skaber en helt særlig velfungerende, tværfaglig tilgang til pleje og omsorg,” fortsætter Tina.

Nærværende ledelse for medarbejdere og beboere

Du bliver en del af et lederteam, som er med til at klæde dig på og sætter dig ind i vores koncepter og arbejdsgange. Lederteamet vil du også bruge, når du har udfordringer eller opgaver, som du gerne vil have sparring på – eller når I deler viden og erfaringer med hinanden. Foruden lederteamet har du en teamkoordinator på hvert botilbud, der bl.a. er ansvarlig for den daglige arbejdsplanlægning.

Du bliver den faglige spydspids for dine medarbejdere, når du:

  • står for den daglige personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning for ca. 25 medarbejdere, som arbejder i dag-, aften- og nattevagt
  • tilbyder faglig ledelse af og sparring med personalet og følger op på aftaler og beslutninger, pædagogiske indsatsplaner.
  • driver udvikling og implementering af rammerne for de gode arbejdsgange
  • på sigt bidrager til opbygningen og etableringen af endnu et botilbud.

Vi har ikke lange, kringlede beslutningsveje. Her er der plads til at tænke ud af boksen, og hvis du har en god idé til aktiviteter eller måder at gøre hverdagen endnu bedre for beboerne på, så er vi ikke bange for at prøve den af,” afrunder Tina.

Erfaring med ledelse på et bosted

Du er vant til hverdagen og rytmen på et bostilbud, hvor du har haft ansvar for et team, der arbejder i dag-, aften- og nattevagt. Du har erfaring med den daglige ledelse, og du skaber følgeskab ved at sætte de gode eksempler. Og så har du lyst til at drive vores udvikling og har hele tiden øje for måder, vi kan højne kvaliteten og give endnu mere værdi til beboernes hverdag.

Helt konkret forestiller vi os, at du:

  • har en pædagogisk, socialfaglig eller sundhedsfaglig baggrund
  • har solid ledelseserfaring – meget gerne med erfaring fra døgntilbud.
  • kender til arbejdet med unge og/eller voksne fysiske og kognitive funktionsnedsættelser eller autismespektrumsforstyrrelser

Er du vores nye leder?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive en del af os? Så kan du kontakte rekrutteringskonsulent Simon Maaløe Jespersen på 7245 9138.

Vi indkalder løbende til samtale, så send os din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 10. december 2021 via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Altiden – Vi gør verden lidt bedre, et menneske ad gangen

Altiden er en af Danmarks førende, private udbydere af pleje og omsorg til mennesker i alle aldre. Vi driver både plejecentre, handicap-botilbud, dagcentre og hjemmepleje m.m. Som medarbejder hos Altiden får du gode forhold, der indebærer overenskomster med bl.a. FOA samt ergo, fys og SL. Derudover får du adgang til sundhedsforsikring og diverse rabatordninger. Og, fordi din arbejdsglæde er vigtig for os, tjekker vi jævnligt op på din trivsel – så vi sikrer en god balance i din hverdag.

Kontaktperson

Jobindex

Simon Maaløe Jespersen
Tlf.: 72 45 91 38
Mail: smj@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job