Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Leder til Kir­ke­led­det, Græsted

Er du klar til at stå i spidsen for et botilbud med 16 beboere, hvor du sætter holdet og skaber rammerne?

For dig, som er en stærk faglig profil inden for autismespektret og som leder gennem følgeskab, er det her et perfekt sted at udvikle sig,” fortæller Socialchef Tina Søgaard.

Et stærkt tværfagligt fællesskab

Du bliver daglig leder for Kirkeleddet 6 og Kirkeleddet 8, som er to afdelinger med 8 beboere i hver – beboerne har enten fysiske og kognitive funktionsnedsættelser eller autismespektrumsforstyrrelser.

I Altiden lægger vi vægt på at tilbyde en kompetent og kvalificeret støtte og omsorg for den enkelte beboer samtidig med, at vi skaber et hjem, hvor der er rart at være. Vores pædagogiske tilgang er præget af anerkendelse og respekt, der understøtter at beboerne får en meningsfuld hverdag. Grundpillerne for vores tværfaglige fællesskab er faglighed, værdighed, støtte og omsorg.

Som vores nye leder leder er du den faglige spydspids, så du får ansvar for bl.a.:

  • daglig personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning af ca. 25 medarbejdere som arbejder i dag-, aften- og nattevagt
  • faglig ledelse og sparring med personale herunder opfølgning på aftaler og beslutninger, pædagogiske indsatsplaner etc.
  • udvikling og implementering af rammerne for de gode arbejdsgange
  • på sigt at bidrage til opbygningen og etableringen af endnu et botilbud.

Du kan se frem til at få en grundig introduktion, hvor du bliver godt klædt på, så du er helt på bølgelængde med vores koncept, værdier og høje standarder for hele Altiden.

  • Vi glæder os til at byde dig velkommen i ledergruppen. Med vores mange forskellige baggrunde sparrer og supplerer vi hinanden, og vi leder uhøjtideligt gennem følgeskab. Vi bærer ansvaret sammen,” slutter Tina.

Erfaren og nærværende leder

Du er klar til at gå forrest og sætte det gode eksempel for dine medarbejdere, og du har både øje for, at de har det godt og udvikler sig. Samtidig har du fokus på hele tiden at højne kvaliteten af vores arbejde og faglighed – det gælder både i det daglige arbejde med beboerne, men også når du skaber fælles fodslag og kultur i vores videre udvikling.

Helt konkret forestiller vi os, at du:

  • har en pædagogisk eller socialfaglig baggrund
  • har erfaring med autismeområdet
  • har solid ledelseserfaring – meget gerne med erfaring fra døgntilbud

Er du vores nye leder?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal komme med på denne spændende rejse? Så kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent Kristine Holm Sjølander på 7245-9018.

Vi indkalder løbende til samtale, så send os din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 2. november 2021 via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jobindex

Kristine Holm Sjølander
Tlf.: 72 45 90 18
Mail: khs@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job