Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Drifts­chef – hjælp os med at forvandle affald til res­sour­cer

Vil du have det daglige ansvar for vores innovative flagskibsanlæg, hvor vi omdanner alle typer plastaffald til olie, der kan bruges til ny plastik?

Du er med på vejen imens anlægget bliver bygget, og du rekrutterer selv dit hold. Og ikke nok med det – du kommer også til at blive en uundværlig del af vores fremtidige udvikling.

”Fordi det bliver vores første anlæg, bliver det også her, vi vil afprøve ny teknologi. Så det bliver dine erfaringer vi lytter til, når vi bygger nye anlæg i fremtiden,” fortæller project execution manager Anders Weiss, som du vil referere til.

Bæredygtig teknologi og sund arbejdskultur

På Randers Havn er vi fuld gang med at opføre Plastcon One-anlægget. Når det står færdigt i sommeren 2022, vil det brede sig over 1 ½ hektar og konvertere 50 tons affaldsplast til olie om dagen. Du kan læse mere om Plastcon-teknologien her.

Ligesom vi er stolte af det, vi arbejder for, er vi også stolte af måden, vi arbejder på. Vi har en kultur, hvor vi overholder aftaler og ikke er bange for at være åbne om udfordringerne undervejs – for det er sådan, vi sammen finder de bedste løsninger.

Sæt holdet, styr driften og skab grøn omstilling

Du starter som en del af vores installationshold, så du får styr på anlæggets teknologier og opbygning. Sideløbende rekrutterer du din egen assistent samt de 15 reparatører, operatører og maskinførere, der vil holde anlægget i gang i 3-holdsskift 24/7.

Når anlægget er oppe at køre, sørger du for, at vi overholder vores aftaler med kunden, og du har hovedansvaret for den daglige drift. Det lever du op til på en måde, der skaber en åben, rummelig og dynamisk arbejdsplads.

Derudover bruger du din tid på at:

  • planlægge service- og vedligeholdsarbejde med din assistent
  • afrapportere til kunden og sikre transparens
  • holde overblik over anlæggets økonomi
  • lave inspektioner og generelt have en finger på pulsen i forhold til, hvad der rører sig i anlægget
  • skabe holdånd i teamet, som du har det fulde personaleansvar overfor.

Garvet tekniker med passion for drift og innovation

Du sætter en ære i stabil drift, og du er ikke bange for at smøge ærmerne op og gå ned i produktionshallen.

Samtidig er du begejstret over muligheden for at prøve nye teknologier af. For du har en lille iværksætter i maven, som også forstår, at succesen ikke nødvendigvis kommer i første hug, men at det er en kontinuerlig proces at nå dertil.

Og så forestiller vi os, at du:

  • er uddannet maskinmester, maskiningeniør eller har opnået tekniske kompetencer på anden måde, måske med et svendebrev som smed eller elektriker i bagagen
  • har nogle års erfaring med mandskabshåndtering fra en lignende industri – det kan f.eks. være som teamleder, for det er ikke et krav, at du har haft personaleansvar før
  • har flair for at arbejde med økonomistyring og erfaring med Office 365
  • er komfortabel med engelsk, også på et højt teknisk niveau.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jonathan Allirol på 72 25 15 68.

Vi kalder til samtaler løbende, så send os dit CV med en kort motiveret tekst allerede i dag eller senest den 12. oktober 2021 via nedenstående link. CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Vi tillader os at lukke for processen, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jonathan Allirol
Tlf.: +45 7225 1568
Mail: jal@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 22. september 2021

Arbejdssted

Randers