Til­buds­me­d­ar­bej­der / Til­buds­be­reg­ner

Grib chancen for at blive en del af branchens stærkeste nicheaktør inden for udvikling og byggeri af STORE logistik- og industribygninger!

Logistic Contractor er en nordisk entreprise- og projektudviklingsvirksomhed med speciale i opførelse af store logistik- og industribygninger. Hos os finder du derfor de spidskompetencer, der skal til for at opfylde den enkelte kundes unikke behov. Vi ved, hvad der kræves for at få et anlæg til at fungere, fra den geografiske beliggenhed ned til detaljer omkring udformningen af såvel det indvendige såvel som det udvendige miljø.

Vi udvider nu vores team i Danmark og søger en medarbejder med en brændende interesse for byggeteknik, entrepriseret, indkøbs-, udbuds- og aftalearbejde. Du vil blive tilbudt en bred og udviklende stilling, og du bliver en vigtig spiller på vores team.

Dit ansvar

Som tilbudsmedarbejder får du ansvaret for at skabe de rigtige forretningsmæssige forudsætninger på vores byggeprojekter. Stillingen udgør en vigtig specialistrolle, hvor du får ansvaret for, at projektet har de rigtige forudsætninger for at levere både høj kvalitet og rentabilitet. Det indebærer mange kontaktflader, både internt og eksternt.

Stillingens primære ansvarsområder er att med din ekspertise og evner indenfor beregninger støtte forretningsudviklings- og projektgruppen ved at bidrage til udarbejdelse af tilbud, herunder koordinering og planlægning af indkøbsressourcer i udbudsfasen, varetagelse af forespørgsler samt vurdering af udbud.

Efter kontraktindgåelse skal du varetage de centrale indkøb der er nødvendige for opstart af byggesagen og derudover bistå den udførende projektgruppe med indkøb af UE.

Nogle af dine arbejdsopgaver:

  • vurdering af udbudsdokumenter
  • udtagning af mængder til anvendelse ved prissætning
  • udarbejdelse af udbudskalkuler og udbudsdokumenter
  • varetage projektindkøb af underentreprenører og materialer
  • sikre tydelige indkøbsprocesser, løfte stafetten og drive indkøb i mål
  • varetage tilbudsforespørgsler, vurderinger, aftalehåndtering og indkøb

Din personlighed

  • Resultatorienteret
  • Ordenssans
  • Veludviklede planlægningsevner
  • God til at opbygge relationer

Dine kvalifikationer

  • Akademisk eksamen inden for byggeri og anlæg eller tilsvarende erhvervserfaring
  • Erfaring med indkøb og/eller kalkuler
  • Erfaring med lignende arbejdsopgaver

Hvorfor skal du vælge os?

Hvis du har lyst til at arbejde i et udviklende miljø med høje ambitioner, giver vi dig muligheden for at vokse og udvikle dig. Du bliver en del af en gruppe, der sætter teamspirit og fremskridt i højsædet, og som drives af succes. Gennem regelmæssige målinger ved vi, at vores personale trives, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle os som arbejdsgiver. Vi tilbyder konkurrencedygtige vilkår, et godt arbejdsmiljø og skønne kolleger, der deler vores værdier: Klog, Kreativ og Hjerte.

Øvrig information

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Rasmus Dahlgren, telefon 25482393, eller Salgs- & Udviklingschef Mads Rohde, telefon 60135391. Besøge gerne vores hjemmeside.

Sidste ansøgningsdato er 24. oktober. Da udvælgelse og samtaler finder sted løbende, beder vi dig sende din ansøgning så snart som muligt.

Tiltrædelse: Snarest, efter aftale. 

Gem job

Logistic Contractor
Publiceret: 23. september 2021

Arbejdssted

København