En­tre­pri­se­le­der

Velkommen til DEKO

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt.

Gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag. Vi er meget ambitiøse om vores faglige udvikling, og vi lægger stor vægt på din udvikling. Ud over den daglige sparring har vi et godt socialt sammenhold, som også styrkes ved de sociale aktiviteter, vi arrangerer i løbet af året.

Du er med i hele processen

Du er med i hele udførelsesprocessen, fra du modtager ordrematerialet og tegningerne fra salgsafdelingen, til du afleverer byggesagen.

Som vores nye entrepriseleder indgår du i vores entrepriseafdeling. Vi udfører indvendige tømrerentrepriser i forbindelse med aptering/indretning af kontor-, industri- og institutionslokaler i Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland.

Planlæg byggesagen

På vores ugentlige planlægningsmøde i afdelingen gennemgår vi de igangværende og nye sager og får fordelt bemandingen.

Du bestiller selv materialerne, som kan være både egne og eksterne produkter, og du har ansvaret for ledelsen af egne tømrersvende samt kontrahering og styring af underentreprenører. Derudover deltager du i byggemøder. Du får derfor en meget bred kontaktflade både til vores sælgere, svende, leverandører, underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.

Tag ansvaret for udførelsen

Når du får sagen tildelt, har du ansvaret for udførelsen. Det betyder, at du planlægger og bestemmer, hvordan du skaber den bedste udførelse ud fra aftalegrundlaget både med hensyn til kvalitet og indtjening. Hvis du mangler informationer, du ikke selv kan skaffe, er dine kolleger i teamet klar med sparring.

Da det er dig, der følger du op på tidsplaner, kvalitet og økonomi på sagen, er du i høj grad også medvirkende til at kvalitetssikre den.

Oplæring, samarbejde og vidensdeling

Når du starter, får du grundig oplæring, så du bliver ekspert på vores specialiserede produkter og lærer vores processer at kende. Har du gode idéer til at forbedre dem, glæder vi os til at høre om det.

Din baggrund

  • Der er flere indgange til denne stilling. Du kan være nyuddannet, eller du har måske flere års erfaring som entrepriseleder.
  • Du har formentlig en håndværksmæssig uddannelse, som du har suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør, byggetekniker eller andet relevant.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling i en entrepriseafdeling, men det er ikke et krav.
  • Du kan begå dig på engelsk og er god til at bruge IT.

Interesseret?

Så send din ansøgning via ”Søg jobbet online” nedenfor hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores regionsdirektør Kristian Ortving på
25 97 19 71.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om DEKO

DEKO er én af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i erhvervs- og institutionsbyggeri. Vi tilbyder entrepriser som indvendigt tømrer-snedker-arbejde, hoved- og totalentrepriser samt levering og montering af vores produkter, som omfatter gipssystemvægge, glasvægge, mobilvægge og døre.

Internationalt er DEKO også et højt profileret og anerkendt brand. Igennem forhandlere eksporterer vi til mere end 50 lande i Europa, Afrika og Asien. Vi har egen produktion og produktudvikling og har eksisteret i 50 år.

I dag er vi ca. 300 medarbejdere, hvoraf omkring 180 er tømrersvende.

Læs mere om os på www.deko.com.

Gem job

DEKO p|s
Publiceret: 30. september 2021

Arbejdssted

Job hos virksomheden