Project Manager til EMEA

Vi sælger vores produkter gennem et net af eksportforhandlere, som løbende udvikles og udvides, og du er med i hele processen – fra modtagelse af forespørgslen til afsendelse af ordren og opfølgning på projektet.

Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater. Og gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag.

Velkommen til DEKO

Som vores nye Project Manager indgår du i eksportteamet EMEA sammen med 5 kolleger og vores Chief Commercial Officer. Vi udarbejder tilbud, rådgiver vores kunder og forhandlere omkring valg af løsninger, følger op på tilbud og behandler ordrer.

Kalkuler tilbuddet ud fra projektmaterialet

På baggrund af det projektmateriale, du får, opmåler og udregner du tilbud, hvor du også tager højde for brandsikkerhed og lydreduktion.

Du har den daglige kontakt med vores kunder og forhandlere og får i det hele taget en meget bred kontaktflade både til vores logistik- og produktionsafdeling og vores tekniske afdeling i Litauen, men også til arkitekter, rådgivere og entreprenører.

Nogle af vores kunder vil gerne have en anderledes løsning, så du får desuden mulighed for at bruge din kreativitet.

Tag ansvaret for opgaven i tæt dialog

Du har det overordnede ansvar for opgaverne og planlægger og bestemmer selv, hvordan du skaber det bedste tilbud ud fra det modtagne materiale og i tæt dialog med kunden/forhandleren. Hvis du mangler informationer, du ikke selv kan skaffe, står dine kolleger klar til at hjælpe dig, ligesom dine kolleger i teamet er klar med sparring.

Du må forvente 5-10 rejsedage om året alt afhængigt af aktiviteten.

Oplæring, samarbejde og videndeling

Når du starter, får du grundig oplæring, så du bliver ekspert på vores specialiserede produkter og lærer vores processer at kende. Har du gode idéer til at forbedre dem, glæder vi os til at høre om det. Du bliver nemlig en del af en virksomhed, hvor vi er meget ambitiøse om vores faglige udvikling.

Det kommer du også til at opleve, for vi lægger stor vægt på din udvikling. Ud over den daglige sparring får du mulighed for efteruddannelse. Og så har vi en rigtig god personaleforening, som arrangerer forskellige aktiviteter i løbet af året.

Baggrund

  • Du har formentlig en uddannelse som bygningskonstruktør, byggetekniker, eksportingeniør eller andet relevant.
  • Du taler og skriver engelsk.
  • Du har et internationalt mindset.
  • Du er god til at holde flere bolde i luften.
  • Du har kendskab til CRM- og ERP-systemer, og har du erfaring med projektledelsesværktøjer som Trello, er det en stor fordel.
  • Som person er du ihærdig og arbejder struktureret.
  • Samtidig har du et godt humør og en positiv tilgang til verden.

Interesseret?

Så send din ansøgning via ”Søg jobbet online” nedenfor allerede i dag eller hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores Chief Commercial Officer Jimmy Rahim på 28 51 69 99.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Internationalt er DEKO et højt profileret og anerkendt brand. Igennem forhandlere eksporterer vi til mere end 50 lande i Europa, Afrika og Asien. Vi har egen produktion og produktudvikling og har eksisteret i 50 år.

Derudover er DEKO én af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i erhvervs- og institutionsbyggeri. Vi tilbyder entrepriser som indvendigt tømrer-snedker-arbejde, hoved- og totalentrepriser samt levering og montering af vores produkter, som omfatter gipssystemvægge, glasvægge, mobilvægge, døre og lofter.

I dag er vi ca. 300 medarbejdere, hvoraf omkring 180 er tømrersvende.

Læs mere om os på www.deko.com!

Gem job