Regn­skabs­chef

Er du stærk på dine faglige discipliner? Kan du sikre en udvikling af økonomifunktionen, der understøtter forretningens ambition om vækst? Og er du en stærk spillende træner for dit team, der både trives med operationelle og strategiske opgaver? Så er du den regnskabschef, vi søger.

Effektiv ledelsesrapportering med optimal system- og procesunderstøttelse

Du refererer til vores CEO, får ledelse af én dygtig medarbejder og indgår i et engageret administrationsteam. Du får til opgave at drive og videreudvikle økonomifunktionen. Dit fokus er en stabil drift samt kvalitet i den løbende rapportering, hvor manuelle processer reduceres og i højere grad automatiseres. Dit middel er faglig, synlig og involverende ledelse, og du formår at blive en integreret del af huset på alle niveauer. Dine overordnede ansvarsområder knytter sig til:

  • Bogholderi, herunder daglig bogføring, kontering, fakturering, betalinger, momsregnskab samt kreditor- og debitorstyring
  • Lønadministration
  • Måneds- og årsafslutning
  • Økonomiske analyser, controlling og rapportering til ledelsen
  • Deltagelse i ad hoc-projekter og -opgaver, herunder udvikling og effektivisering af interne processer og procedurer
  • Løbende forbedring og optimering af processer og værktøjer, som kan effektivisere og understøtte forretningens ambitiøse vækstmål

Analytisk velfunderet, stærk formidler og spillende træner med stærk forretningsforståelse

Du har en økonomisk baggrund på bachelor- eller kandidatniveau fra eksempelvis cand.merc.aud., HD (R) eller anden relevant regnskabsmæssig uddannelse. Du har erfaring som revisor, som regnskabschef eller du er i dag den stærke finansielle controller, som ønsker at bygge ledelse på.

Som person er du robust og evner at prioritere dine opgaver, ligesom du ikke er bleg for at gå forrest og udføre driftsopgaver som en del holdet. Du er en god kommunikator på tværs af funktioner og niveauer, og du beskrives som serviceminded, empatisk og imødekommende overfor kolleger og andre samarbejdspartnere. Med din stærke faglighed bidrager du til forretningsudvikling med konkrete initiativer, og som synlig og involverende leder skaber du rette følgeskab fra organisationen. Du imponerer dine ligesindede med dine Excel-færdigheder, anser dig selv som ”techy” og motiveres af at lære og arbejde med nye værktøjer og metoder. Udover Excel bliver dine vigtigste værktøjer Advosys (finans-modulet) og BI-systemet InfoSuite. Det er derfor en fordel, hvis du har arbejdet med dem eller lignende systemer.

Struktur er en selvfølge, og skal du matche kulturen, er du også ydmyg, uhøjtidelig, nærværende, serviceminded og ansvarsbevidst, mens du trives i en hverdag, hvor der er fart på og nogle gange korte deadlines.

Det vi tilbyder

Vi er et velrenommeret advokatfirma i vækst og tæller på nuværende tidspunkt 85 skarpe hoveder. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse. Vi er både formelle, men hylder også et uformelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til socialt samvær og til at have det sjovt. Du vil derfor få chancen for at præge et ambitiøst og topmotiveret advokatfirma, som kan tilbyde dig gode kolleger, udfordringer og indflydelse, der matcher dine kvalifikationer – og vi klæder dig selvfølgelig på gennem grundig onboarding samt løbende sparring og karriereudvikling.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, anbefalinger mv.) fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning Regnskabschef”. Vi behandler ansøgningerne løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Kjeld Rask, kra@skaureipurth.com/tlf. 9215 3846.

Gem job