Til­bud­s­chef

Velkommen til DEKO

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt.

Gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag. Vi er meget ambitiøse om vores faglige udvikling, og vi lægger stor vægt på din udvikling. Ud over den daglige sparring har vi et godt socialt sammenhold, som også styrkes ved de aktiviteter, vores personaleforening arrangerer i løbet af året.

Du er leder af tilbudsafdelingen

Som vores nye tilbudschef indgår du som leder af vores samlede tilbudsafdeling, der p.t. består af 5 tilbudsberegnere, der varetager tilbudsgivning til såvel fag- som hoved- og totalentrepriser. Du refererer direkte til vores regionsdirektør.

Stillingen er nyoprettet, men i en etableret stabil organisation, og du bliver derfor en væsentlig del af den kommende forandring af den nye samlede afdeling.

Du får ansvar

Du har det overordnede ansvar for prissætning af entrepriser under hensyntagen til afdelingens ressourcer, risikovurdering og vurderet indtjening. Dette foregår i tæt samarbejde med henholdsvis salgschef, projektchef og serviceleder og i forhold til kundeforhold på lang og kort sigt.

Det er dig, der vurderer de indkomne opgaver i forhold til kompleksitet, risikovurdering, tidsplaner såvel som kundeinformationer og fordeler opgaverne i afdelingen. Du støtter beregnerne i udførelsen af deres opgaver og har samtidig overblikket over igangværende projekter. Du vil i nogen udstrækning også skulle deltage i tilbudsarbejdet.

Derudover medvirker du ved sagsoverdragelser.

Du får i det hele taget en meget bred kontaktflade både internt og eksternt.

En vigtig del af stillingen omfatter optimering og supplering af de forskellige processer i forbindelse med tilbudsgivning, herunder implementering af relevante IT-værktøjer. Du kan således i høj grad være med til at præge stillingen selv.

Introduktion, samarbejde og vidensdeling

Når du starter, får du grundig introduktion, så du bliver ekspert på vores ydelser og produkter og får kendskab til vores processer. Så har du de bedste forudsætninger for at bestride stillingen.

Din baggrund

Der er flere indgange til denne stilling. Du har nogle års erfaring som tilbudschef i et større tilbudsteam eller som tilbudsansvarlig i et andet entreprenørselskab. Du har formentlig en håndværksmæssig uddannelse, som du har suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør, byggetekniker eller andet relevant. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling.

Derudover arbejder du struktureret og kan samtidig have mange bolde i luften. Som person er du ihærdig og fleksibel, har et godt humør og har forståelse for samspil imellem mennesker.

Interesseret?

Så send din ansøgning via ”Søg jobbet online” nedenfor hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores regionsdirektør Kristian Ortving på
25 97 19 71.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om DEKO

DEKO er én af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i erhvervs- og institutionsbyggeri. Vi tilbyder entrepriser som indvendigt tømrer-snedker-arbejde, hoved- og totalentrepriser samt levering og montering af vores produkter, som omfatter gipssystemvægge, glasvægge, mobilvægge og døre.

Internationalt er DEKO også et højt profileret og anerkendt brand. Igennem forhandlere eksporterer vi til mere end 50 lande i Europa, Afrika og Asien. Vi har egen produktion og produktudvikling og har eksisteret i 50 år.

I dag er vi ca. 300 medarbejdere, hvoraf omkring 180 er tømrersvende.
Læs mere om os på www.deko.com

Gem job