Byg­ge­le­der til byg­ge­plads på Sjælland

Vi søger en ny byggeleder til vores team. Vi kan tilbyde en stilling med masser af medansvar og hvor du afhængigt af dine kompetencer får ansvaret for en eller flere fagentrepriser på en af vores byggesager. Og skulle du have ønsker om mere ansvar og arbejdsopgaver, ser vi kun dette som et plus, Vi kan tilbyde stor fleksibilitet i forhold til arbejdsforhold og gode ansættelsesvilkår. Du vil blive en del af et team på byggepladsen, hvor du refererer direkte til projektleder med gode muligheder for daglig sparring om opgaven.

Opgaven:

  • Bygge- og entrepriseledelse
  • Planlægning af entreprisen i samarbejde med projektleder og resten af teamet
  • Styring af tid, herunder koordinering i forhold til de øvrige fag og af leverancer til projektet
  • Indhentning af tilbud og deltagelse i indgåelse af aftaler med leverandører og entreprenører
  • Kontrol med de udførte arbejder på byggepladsen
  • Optimering af arbejdsgange og løsninger i byggeprocessen evt. i samarbejde med tilknyttede rådgivere
  • Deltage i aflevering samt 1 og 5 års gennemgang

Arbejdsområde:

Dit arbejdsområde vil blive styring af en eller flere fagentrepriser på byggepladsen i enten total- eller hovedentreprise. Det omfatter den daglige koordinering med folkene på pladsen, granskning af projektet med henblik på planlægning af opgaven. Mængdeberegning og materialebestilling, økonomistyring i et vist omfang, kvalitetsstyring, sikkerhed mv. Du refererer til projektlederen på sagen.

Kvalifikationer:

Du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller lign., også gerne nyuddannet. Det vil også være fordel men ikke nødvendigt, med en tømrer/snedker eller anden håndværksmæssig baggrund. Har du ingen håndværksmæssig baggrund, er det en fordel at du har et par års praktisk erfaring fra byggebranchen som entrepriseleder/byggeleder Vi forudsætter, at du er fortrolig med IT.

Vi tilbyder til gengæld fx IT-kurser i de systemer vi anvender, ligesom andre kurser som fx ” arbejdsmiljøuddannelse” er en mulighed.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikala Klan 2222 1871. Ansøgningsfrist er løbende på jobigvl@gvl.dk.

Gem job