Country Manager/Lan­de­di­rek­tør Danmark

Stærk FMCG-profil til lancering af Nordens bedste, lækreste og sundeste juicer i Danmark

RÅSAFT er en 100% svenskejet virksomhed som ved hjælp af fantastiske, rene og ubehandlede kvalitetsprodukter har startet en juicerevolution på det svenske marked.

RÅSAFT producerer alle deres koldpressede juicer fra scratch på deres eget presseri i Loviseberg udenfor Stockholm. Alle smagsvarianter består udelukkende af pressede frugter og grønsager, og de er derfor rige på naturlige fibre, mineraler og vitaminer. Samtidig er juicerne totalt friske og ubehandlede, ingen form for varmebehandling (pasteurisering), højt tryk eller elektrisk pulsbehandling bliver benyttet på disse revolutionerende produkter. Dette gør, at produkterne beholder al den naturlige smag, duft og farve fra råvarerne, hvilket resulterer i at RÅSAFTS juicer er sundere, lækrere og bare smager sindssygt godt.

Gennem de sidste snart 10 år har RÅSAFT haft stor succes med at gennemføre deres Juicerevolution i Sverige. Virksomheden har haft en stabil, stærk og kontrolleret vækst, hvor man i Sverige omsætter for et trecifret millionbeløb, med salg til både detailhandelen og indenfor HORECA-segmentet. Selve distributionen er også unik, da juicerne bliver presset i dagtimerne, transporteret i løbet af følgende nat, og er at finde på hylderne hos forhandlerne allerede næste morgen. Friskere og bedre bliver det ikke. De ultrafriske produkter bliver leveret af RÅSAFTS egne biler, og alle forhandlere bliver besøgt fast tre gange om ugen, hvor returvarer bliver afhentet, samtidig som nye og friske produkter bliver stillet ind på hylderne.

For nylig har virksomheden fået en meget stærk og anerkendt finansiel partner med i ejerkredsen, og med dette som afsæt, er tiden nu kommet til at starte den samme revolution indenfor ægte, rene og ultrafriske juicer Danmark.

Læs mere på: www.rasaft.se.

Som den bærende kraft i at sikre en stærk og succesrig introduktion af RÅSAFTS Juicerevolution i Danmark, søger vi derfor nu en entreprenant, målrettet og kompetent FMCG-profil til at stå i spidsen for det danske selskab.

____________________________________________________________________________________________________________

Udfordrende karrierestilling i stærk og upolitisk FMCG-virksomhed
Med direkte reference til den administrerende direktør i moderselskabet, får du ansvaret for at lede RÅSAFT og deres unikke juicer til succes på det danske marked. Du bliver overordnet ansvarlig for al afsætning i Danmark. I et tæt samarbejde med, og som en vigtig del af virksomhedens overordnede ledergruppe, vil du fra starten have dit hovedfokus på at introducere produkterne til forbrugere og kunder på Sjælland. Dette som en naturlig følge af at de ultrafriske juicer har en kort holdbarhed.

Fra starten vil du personligt arbejde målrettet med at skabe kontakt til de relevante kontaktpersoner hos potentielle kunder, både indenfor detail- og HORECA-segmenterne. Samtidig er du den drivende kraft i forhold til at etablere fysiske rammer for den danske virksomhed, og opbygge en stærk organisation med fokus på sælgere og distributører af de unikke kvalitetsprodukter. Her får du med andre ord muligheden for at sætte og udvikle dit helt eget hold fra starten. Sammen skal I sørge for at danskerne får mulighed for at opleve juicerevolutionen, og de fantastiske produkter som RÅSAFT reelt set er alene om på markedet.

Udover dine stærke kommercielle evner vil opgaven også stille krav til dine kompetencer som strateg, leder og motivator. Efterhånden som den indledende fase med introduktionen til markedet og planer for konkrete lanceringer er på plads, vil du også bruge noget af din tid på andre væsentlige opgaver som udarbejdelse af budgetter, forecasts med dertil hørende opfølgning, udvikling og opfølgning på strategiske Key Accounts, deltagelse i forhandlinger/årsaftaler, tæt samarbejde på kampagneniveau med marketing samt en løbende styrkelse og udvikling af den danske salgsafdeling. Hos RÅSAFT arbejder man som et team, og kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.

Købmand, entreprenør, motivator og leder
Den ideelle kandidat har en kommerciel teoretisk baggrund som cand.merc., HD-A, eller lignende. Du har skabt ekstraordinære resultater gennem dine stærke evner som sælger, strateg, leder og købmand. Du har flere års erfaring inden for FMCG-segmentet og du trives i en kommerciel lederrolle. Du evner at sætte dig ind i kundens forretning og deres udfordringer. Herigennem formår du at blive en værdifuld samarbejdspartner og ikke kun en leverandør til virksomhedens kunder. Du nyder at arbejde i et højt tempo, hvor salgstal, trends, statistikker og KPI´er er en naturlig del af din hverdag. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og din bopæl ligger centralt i forhold til Sjælland.

Du motiveres af muligheden for at gøre en forskel overfor de danske forbrugere, der ønsker et sundere, naturligere og lækrere alternativ til de juicer, der findes på markedet i dag. Du siger aldrig nej til en spændende udfordring, og du glæder dig til at investere både tid og engagement i at gøre en reel forskel for medarbejderne, kunderne, forbrugerne og for RÅSAFT. Du er stærk både på det praktiske og det strategiske plan. Dette gør dig i stand til at løse både de konkrete opgaver, men også til at træffe de rigtige beslutninger for, at sikre den samme positive udvikling som den man har oplevet i det svenske marked.

Virksomheden er dynamisk og præget af en stærk og motiverende ledelse, og det er vigtigt, at du som sparringspartner ikke er bange for at sige hverken til eller fra. Du er købmand af natur, tænker kreativt og du trives med en åben og respektfuld omgangstone, kombineret med kort vej til beslutningerne. Du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt og med et stort drive og et smittende engagement går du forrest. Også når det går stærkt, formår du at beholde struktur og overblik over dine egne og organisationens opgaver.

Er du klar til det næste skridt i din karriere?
For den rette kandidat er der en unik mulighed for at sætte sig i chefstolen for RÅSAFTS indtræden på det danske marked. Der vil være en række spændende muligheder, men også udfordringer på vejen frem. Har du det, der skal til for at løfte denne spændende opgave, vil du naturligvis få fuld opbakning fra moderselskabet og bestyrelsen og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Der vil være muligheder for at indtræde i et attraktivt optionsprogram, hvis dette er med til at motivere dig yderligere.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå i Københavnsområdet.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”CM, RÅSAFT” til: ans@lyderjohnsen.dk.

Husk at anvende den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Jobtitel

Country Manager/Lande Direktør Danmark

Virksomhedsnavn

RÅSAFT

Hjemmeside

www.rasaft.se

Sted

Danmark

Læs om LyderJohnsen her

Gem job