Af­de­lings­le­der til Chaplins Beskæf­ti­gel­ses­til­bud (§103 Beskyttet Beskæf­ti­gel­se og STU)

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for at lede personale og medarbejdere (Beskyttet Beskæftigelse §103) i en travl hverdag. Du skal have lyst til at være med til at sætte rammen for en tryg hverdag for både personale, medarbejdere og pårørende. Du skal indgå som pædagog i Beskæftigelsen. Du skal have interesse for pædagogisk udvikling og være med til at videreudvikle Chaplins Beskæftigelsestilbud.

Som vores nye afdelingsleder på Chaplin bliver du en del af et lederteam, hvor vi deler faglighed som er præget af stor tillid og gensidig respekt for hinanden. Vi sikrer dig en spændende og varieret hverdag, hvor du får brug for en masse forskellige ”hatte”. Om morgenen er du rundt i Beskæftigelsens enheder, om formiddagen er du pædagog og om eftermiddagen har du kontor- og ledelsestid. Det øvrige lederteam står klar til at støtte og vejlede, og I har dedikeret erfa-tid sammen. Vi glæder os til den nye viden, du bringer med.

Om opgaven

Som afdelingsleder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende arbejds- og undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses medarbejdernes/de unges behov. Du skal sikre, at de unge får en meningsfuld, rolig og stabil arbejdsdag.

Du har ansvaret for at dokumentation og forløbsplaner i afdelingen holder et højt fagligt niveau og altid bliver leveret til tiden. Du skal sikre et godt samarbejde med kommunale samarbejdspartnere og sørge for, at alle aftaler og kontraktlige forpligtelser overholdes. I arbejdet med både medarbejderne og STU (Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse) indgår en del socialpædagogiske opgaver, som vi (Chaplin) gerne tager os af. Du skal således være leder i en meget varieret arbejdsdag, der altid tager udgangspunkt i medarbejdernes og elevernes ønsker og behov.

Det er vigtigt, at du samtidig bidrager med at udvikle og vedligeholde et godt arbejdsmiljø, hvor både de unge og personalet trives.

Din profil

Vi søger en erfaren leder, der i samarbejde med personalet kan videreudvikle den pædagogiske retning og give personalet sparring og plads til udvikling.

Du er handlekraftig, tør at træffe beslutninger til gavn for organisationen og er god til at holde det store overblik. Du tænker i muligheder, er god til at skabe struktur og interne processer, der gør det både trygt og tydeligt at være både ansat, medarbejder og STU i Chaplin.

Vi forventer:

 • At du har minimum 7-10 års ledelseserfaring
 • At du er uddannet pædagog
 • At du har erfaring med STU og §103 Beskyttet Beskæftigelse
 • At du har fokus på at skabe et psykisk sundt arbejdsmiljø
 • At du tror på relationslæring, og ser det som det pædagogiske fundament
 • At du er en stærk og tydelig formidler (også digitalt) i kontakten med såvel personale som samarbejdspartnere
 • At du har den pædagogiske kerneopgave som første prioritet, og at det kan ses i dine ledelsesmæssige valg og prioriteringer.
 • At du søger et tæt samarbejde i ledelsesteamet, med øverste ledelse og ikke mindst personalet, som har hjerte for og holdning til deres pædagogiske arbejde.
 • At du har en naturlig interesse for IT og er vant til at bruge teknologi i din hverdag.
 • At du er problemløsende, kreativ og har en nysgerrig tilgang til arbejdet
 • At du har masser af humor og en robust udadvendt personlighed

Vi tilbyder:

 • Stor indflydelse på egne opgaver og høj grad af selvbestemmelse
 • En organisation i stadig vækst og forandring
 • Et stærkt lederteam
 • Et spændende og udfordrende lederjob
 • Supervision og videreuddannelse

Du vil blive en del af en dynamisk virksomhed med et engageret personale med hjerte og høj faglighed.

Venligst send en motiveret ansøgning og dit cv til Malene@chaplin.as senest den 5. november. Vi vil løbende gennemse ansøgninger og indkalde til samtaler, så er du interesseret, søg jobbet i dag.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Malene Ryberg på mobil 61223318.

Gem job