Pro­jekt­le­der

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet.

GLOBALscandinavia er en oversættelsesvirksomhed med 35 år i branchen. Vi har kontor i Malmø, København og Oslo og leverer sproglige løsninger til kunder på hjemmemarkederne og i resten af verden. Stillingerne som projektleder er placeret på vores kontorer og som hjemmearbejdsplads.

Som projektleder hos GLOBALscandinavia Group indgår du i et internationalt projektteam, som i fællesskab styrer og organiserer produktionen. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

Mere konkret indebærer det bl.a.:

  • Projektansvar for egne kunder og nært samarbejde med kontaktpersonerne
  • Valg af optimal løsning og effektiv arbejdsproces på baggrund af kundens ønsker og projektets karakter
  • Analyse af oversættelsesmateriale og udarbejdelse af tilbud
  • Selvstændigt ansvar for egne projekter fra start til slut
  • Udarbejdelse af kundespecifikke oversættelsesløsninger i nært samarbejde med vores salgsteam
  • Opdatering af vores oversættelseshukommelser og termdatabaser
  • Opfølgning på afsluttede projekter og kontrol af kundetilfredshed

Vi søger en projektleder, som har relevant akademisk uddannelse inden for eksempelvis oversættelse, kommunikation, IT, datalingvistik, sprogvidenskab eller tilsvarende områder.

Det er et plus, hvis du har et par års erfaring med projektledelse, for eksempel med håndtering af mange parallelle projekter og med løbende kundekontakt via møder, mail og telefon.

For at få succes skal du have teknisk flair og kunne udtrykke dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Flere sprog er en fordel.

Du er en stærk kandidat til stillingen, hvis du har erfaring med projektledelse inden for oversættelsesbranchen, og især hvis du har erfaring med projektplatforme som XTRF og Plunet eller lignende.

GLOBALscandinavia Group kan tilbyde et afvekslende og interessant arbejde i et internationalt miljø. Stillingen indebærer stor personlig frihed og mulighed for selv at planlægge optimal arbejdstid og arbejdsplads i forhold til kunder og projekter. Vi har en spændende, dynamisk og krævende kundeportefølje med hovedvægt på virksomheder inden for teknik og IT.

Vi er en topmoderne virksomhed med stor teknisk kapacitet og de nyeste oversættelsesprogrammer og projektstyringsværktøjer. Arbejdet kan efter behov udføres hjemme eller på kontoret.

Send din ansøgning inden den 29. oktober 2021 via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan sendes til samme e-mailadresse.

Gem job