COO

Har du allerede taget første skridt mod en karriere indenfor detailhandel – så kan du nu få mulighed for at tage et stort skridt videre!

Du brænder for at gøre karriere, blive selvstændig, eller få medejerskab, og har ambitioner om at komme helt til tops.

Du får en plads i ledergruppen, hvor du i tæt samarbejde med direktionen kommer til at drive 10 butikker og en webshop i rivende udvikling.

Du får hurtigt dine egne ansvarsområder og følger løbende direktøren på drift og ledelse ind over alle driftsmæssige opgaver og beslutninger, så du får opbygget erfaring med administration, budgetter og resultatopfølgning samt videreudvikling af forretningen.

Vi er resultatorienterede med fokus på dynamik og aktivitet, og et vinderhold der fortsat går efter at videreudvikle virksomheden.

Du har et godt kendskab til – eller er uddannet i tøjbranchen- eller anden detailvirksomhed.

Måske har du allerede erfaring med ledelse og drift, evner for at kommunikere, motivere og støtte op om medarbejderne samt skabe en god stemning for kunderne.

Du har gåpåmod, lysten til en travl hverdag med udfordringer og trives godt med at tage ansvar samt at blive målt på din indsats. Du er selvstændig – flittig – samarbejdsvillig – udadvendt – har let til smil – og i besiddelse af et vindende væsen.

Gundtoft er en ejerledet, velkonsolideret koncern indenfor modetøj, der blev stiftet i 1957 med hovedsæde og administration i Vejle.

Kæden består af 7 Gundtoft-modebutikker og en webshop beliggende i Vejle, Kolding, Odense, Sønderborg og København samt 2 Room4 eksklusive modebutikker i Vejle og Århus. Wunderwear lingeributik i Vejle samt en partnerbutik Queen&Kids i Kolding.

Ansøgning og CV med billede sendes til via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor.

Gem job