Marketing Manager til pas­sio­ne­ret iværk­sæt­ter­fa­mi­lie i Aarhus

Går du med en iværksætter i maven og har haft lyst til at skabe din egen marketingvirksomhed? Har du en rigtig god forretningsforståelse og forstår derigennem at synliggøre markedsføringsresultater i en økonomisk målestok? Har du passion for sociale medier og corporate branding? Tænder du på vækst og at skabe udvikling båret af resultater? Er du en stærk projektleder? Kan du navigere i mange kunder/interessenter, hvor alle skal føle sig unikke?

Hvis du i større eller mindre grad kan sige ja til ovenstående, så er du muligvis The Company Group’s nye Marketing Manager. I dag har The Company Group datterselskaber indenfor datahåndtering, callcenter, catering, udlejning, kontorfællesskab og uddannelse/træning.

Du skal se din rolle som, at husets virksomheder er kunder i din ”virksomhed”. Du har således ansvaret for at dine kunder er tilfredse, at optimere deres markedsføringsbudgetter samt vækste deres forretning, men hvor der også skal arbejdes med den overordnede marketing strategi for de respektive virksomheder. Igennem implementering af strategierne hos de respektive virksomheder, er det forventningen at marketing som afdeling kan udbygges organisk i klar sammenhæng med de resultater, der bliver skabt.

Du bliver ansvarlig for at skabe effektive, digitale marketingstrategier og -kampagner med klare resultater til følge. Du referere til selskabets administrerende direktør og dine primære kollegaer vil derudover være de kommercielt ansvarlige fra de respektive datterselskaber.

Ansvarsområder:

 • Udvikle, implementere og evaluere digitale marketingstrategier og -initiativer til at øge trafikken til hjemmesiderne for de respektive forretningsområder
 • Udarbejde content, medarbejder- og kundecases samt andet indhold til eksponering på SoMe og hjemmesider.
 • Skabe en brandprofil for de respektive selskaber, hvor der er en rød tråd mellem selskaberne, men også en individuel profil for online tilstedeværelse.
 • Online markedsføring samt udvikling og implementering af marketing- og kampagneplaner, herunder mediekøb, marketingautomatisering, re-marketing, indholdsproduktion, SEO/SEM-strategi, influencer marketingstrategi, UX-opsætning og definition af fremtidige behov for platformen og affiliate management (CPA/ROI-tilbud) etc.
 • Rapportering til de respektive interessenter.
 • Definere de fremtidige behov for vores hjemmesider og SoMe-profilers udvikling.
 • Kulturelt ankerpunkt for netværk og andre arrangementer
 • Intern markedsføring i samspil med HR

Hovedkompetencer, færdigheder og erfaring

 • Erfaring med digitale kanaler og en solid forståelse for samspillet mellem off-/online kanaler og om virksomheden skal benytte sig af dem.
 • Sandsynliggøre, at du ved, hvad du skal gøre for at skabe en hel marketingfunktion (bygge team, finde leverandører, bureauer, vælge platforme osv.).
 • Holde dig opdateret med udviklingen og evne at filtrere i nye trends, teknologier, kanaler osv. ift. hvad der er relevant for virksomheden .
 • Stærkt struktureret og et naturligt leder talent, der trives i et hurtigt tempo.
 • Erfaring med programmer som Photoshop, InDesign og Excel samt CMS-systemer.
 • Konkrete resultater fra tidligere ansættelse/kampagner/udførte strategier.
 • En relevant videregående uddannelse på Bachelor/Master-niveau.

Du tilbydes....

…”jomfrueligt land”, hvor du bliver ansvarlig for, hvordan The Company Group skal arbejde med markting. Du kommer til at have dit primære arbejdssted i Aarhus, men du vil også have rejsedage til Thisted, København. Du må forvente 10-20 rejsedage pr. år. Lønpakken vil afspejle dine kompetencer og virksomhedens udvikling. Du vil have primært arbejdssted på vores lokation i Aarhus.

I dag er der 6 selskaber i The Company Group. Vi beskæftiger tilsammen ca. 250 mand, hvor The Call Company A/S den største, hvad angår antal af medarbejdere.

Ansøgning og spørgsmål:

Kontakt Partner Robert Herluf Rasmussen, Maagaard & Partnere på tlf. 23480299 eller mail RR@maagaardogpartnere.dk. Ansøgning samt CV sendes til RR@maagaardogpartnere.dk mrk. ”Marketingchef”. Vi holder samtaler i Aarhus løbende og ansætter, når den rigtige kandidat viser sig – også hvis det kræver, at vi skal vente på dig.

Gem job

Maagaard & Partnere søger for The Company Group
Publiceret: 18. oktober 2021

Arbejdssted

Aarhus