Direktør til Of­fi­ce­guru Services

Omkring rollen
Officeguru A/S søger en resultatorienteret, dynamisk og visionær direktør til vores in-house servicevirksomhed, som skal være med til, at sikre den fortsatte ekspansion og positive udvikling for Officeguru Services.

Som kommende Direktør for Officeguru Services får du det fulde operationelle og kommercielle ansvar for udviklingen af Officeguru Services med reference til den administrerende direktør .

Dine primære ansvarsområder:

Forretningsudvikling og strategi
I tæt samarbejde med dit team, skal du sikre fastholdelse og udvikle samarbejdet med eksisterende kunder. Du får det fulde ansvar for at udvikle og drive dit team i afdelingen, så de løbende får større indsigt i ledelse af deres medarbejdere samt større kundefokus og forståelse for hvad det kræver at fastholde nuværende kunder i forretningen. Du og din organisation skal tænke, værdi for kunderne, ind i deres daglige adfærd – hvordan skaber vi resultater kunderne mærker og ser i deres hverdag.

Du har skabt flotte kommercielle resultater i dine tidligere og nuværende stilling, hvor du dels har evnet at fastholde og udvikle relationerne med eksisterende kunder samtidig med at du gennem dine kreative og kommercielle kompetencer sikre vækst for virksomheden.

Du er ambitiøs og tør at sætte mål, der vil kræve en ekstraordinær indsats fra alle. Du formår, at omsætte dine mål til strategier der skaber transparens og medejerskab gennem hele organisationen. Du ved, at din strategi først er lykkedes når kunden mærker den - vi er en servicevirksomhed med stort S og tænker altid – hvad giver værdi for kunden i vores samarbejde.

Som en del af et større strategisk arbejde skal de to forretningsben i Officeguru A/S i nærmeste fremtid positioneres selvstændigt.

Officeguru Services som en selvstændig servicevirksomhed og Officeguru som en platform- og markedsplads virksomhed.

Organisationsudvikling og ledelse
Du har en forkærlighed for at skabe et godt overblik for din organisation, hvor du sikrer klare ansvarsfordelinger, gode processer og strukturer, der letter arbejdet for alle, når de skal skabe resultater i hverdagen helt ud til sidste led i værdikæden. Forandringer både organisatorisk og markedsmæssigt finder du naturligt, og du forstår at navigere i en kompleks hverdag præget af høj konkurrence.

Du får det overordnede ansvar for en stor medarbejderstab fordelt på omkring 200 timelønnede medarbejdere og 7 funktionærer. Det bliver din opgave at sikre, at der altid er de rigtige ressourcer og profiler i teamet, der sikre en “best in class” kundeoplevelse og vækst for forretningen. Det kræver, at du sikrer udvikling af dit eksisterende team, samtidigt med, at du sikrer, at nye talenter bliver screenet, ansat og on-boardet.

Dit fokus som øverste leder, vil være, at sikre fastholdelse af en sund kultur, hvor der er fokus på ansvarsbevidsthed, trivsel, engagement, ordentlighed og professionalisme. Dit ledelsesfokus vil være, at sikre kompetenceudvikling, indsatsstyring, effektivitet og fastholdelse af organisationen.

Dine kvalifikationer for at søge stillingen
Vi leder først og fremmest efter en person, der vil passe godt ind i vores eksisterende virksomhedskultur. Her smøger alle ærmerne op når det kræves, og vi ved, at resultaterne bliver skabt sammen med kunderne og medarbejderne og ikke på kontoret.

Det vil være et krav, at du har opbygget en solid erfaring med at lede og optimere større organisationer, gerne virksomheder som har været præget af høj vækst. Du er en empatisk leder, der ved, hvad du vil, og som evner at skabe ekstraordinære resultater gennem dine medarbejdere. Dine kommercielle egenskaber sikre, at du udvikler din forretning og skaber vækst.

Du bliver betegnet som en person, der har gennemslagskraft, og når dine mål. Dette sikres gennem din empatiske, konsekvente, kompetent og inspirerende ledelsesstil.

Vi er en flad organisation, og ingen venter på at opgaverne lander på deres bord, vi opsøger vores opgaver og udfordrer status quo.

Vi tilbyder dig
En spændende karriere mulighed for at sætte dig for bordenden i en af Danmarks hurtigst voksende Servicevirksomheder.

Vi tilbyder dig en krævende og udfordrende ledelsesopgave, hvor du dels skal sikre, at den eksisterende organisation har de rette ressourcer og kompetencer for at præsterer nu, samtidig med, at du har blikket på fremtiden. Potentialet i forretningen er stort, og der venter en større ekspansion til resten af Danmark, og det skal du være med til at sikre.

Du får afgørende indflydelse på den strategiske retning og vil være den primære driver for at sikre udvikling af Officeguru Services.

Vi tilbyder dig en social arbejdsplads hvor humor og professionalisme går hånd i hånd, og hvor der altid er et smil. Vi er ambitiøse og resultatorienteret samtidig med, at vi har fokus på nærværet og nysgerrigheden i hverdagen. Vi tør godt udfordre os selv, og vi prøver altid at sikre et entydigt fokus på at tilbyde vores kunder services og produkter som er af højeste kvalitet.

Om Officeguru Services
Officeguru Services har stolte traditioner helt tilbage fra 1993 hvor Jørgen Wilk etablerede Danwi Rengøring og Vedligeholdelse i dag kendt som Officeguru Services.

Vores DNA er forankret i unikke serviceoplevelser og vi tror på, at vi tager det bedste med fra to verdener i vores forretningsudvikling. Mennesker hvor det er vigtigt, og teknologi som skal gøre det nemt.

I dag sikrer omkring 220 medarbejdere dagligt at vores kunder har rene og indbydende rammer når deres personale møder op på kontoret. I Officeguru Services beskæftiger vi os primært med kontorrengøring.

Officeguru Services har gennem de sidste 7 år modtaget Børsens Gazelle-pris. Vores kultur har altid fokus på at løse de problematikker vores kunder står overfor. Vi skal være de bedste, og det skal du være med til at sikre nu – og i fremtiden.

Ansøgningsfrist
Ansøgning og CV sendes via ansøgningsknappen "Søg jobbet her", og alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist 17/12-2021.

Daniel Wilk kan kontaktes direkte på 28351501 for eventuelle spørgsmål.

Gem job