Regn­skabs­chef/Con­trol­ler

Vil du være en del af et stærkt team med dygtige og dedikerede kolleger, der leverer nogle af verdens bedste industrielle røntgensystemer på markedet?

Denne stilling som Regnskabschef/Controller (Finance Manager) er placeret i vores afdeling i Taastrup, hvor du bliver ansvarlig for mange spændende områder i en meget alsidig stilling.

Du vil få en særdeles central rolle i organisationen og have gode muligheder for at præge jobbet og din egen udvikling.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Du bliver ansvarlig for alle områder indenfor regnskab, økonomi og controlling, samt bogholderi og lønkørsel i samarbejde med vores dygtige bogholder.

Derudover skal du håndtere udvalgte leverandører, kontraktforhandlinger og vores lejemål, samt stå for personale, IT og administration.

Primære opgaver:

 • Regnskabsudarbejdelse, rapportering, budgettering og opfølgning
 • Projektøkonomi, produktrentabilitet, kostberegninger og transfer pricing
 • Controlling og opfølgning på nøgletal, kvalitetsmål og forecast
 • Håndtering af revision, årsrapport og skatteopgørelse
 • Bogføringsmæssige opgaver i samarbejde med bogholder
 • Back-up funktion for bogholderi og administration

Yderligere opgaver:

 • Håndtering af leverandøraftaler og forhandlinger (forsikringer, telefoni, bank m.m.)
 • Ansvarlig for vores lejemål (kontrakt, udlejer, udgifter, håndværkere m.m.)
 • Personaleledelse og håndtering af pensionsaftale og sundhedsordning
 • IT-koordinering af opgaver, projekter, konsulenter og indkøb af udstyr
 • Forskellige administrative opgaver i samarbejde med dine nye kolleger

Med til stillingen hører der personaleansvar af en bogholder og deltagelse i vores ledergruppe, samt en stor grad af tværorganisatorisk samarbejde med kolleger fra andre afdelinger.

Kompetenceprofil

Vi forventer du har bred erfaring indenfor de primære områder, med mindst to års erfaring fra en stilling som økonomichef, eller mindst fem års erfaring fra en stilling som regnskabschef eller controller, med ønske om personlig udvikling og nye medansvar.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, med mindst en mellemlang uddannelse indenfor økonomi eller regnskab.

Du er fuldt fortrolig med IT-systemer og vil naturligvis få en grundig oplæring, så du trygt kan varetage dine opgaver. Godt kendskab til Excel er et krav og kendskab til SAP vil være en fordel.

Du har gode kommunikationsevner overfor både kolleger og leverandører, samt gode engelsk-kundskaber i både skrift og tale.

Personlige egenskaber

Du er selvsikker og arbejder meget struktureret og omhyggeligt, samt sætter en ære i at udføre dit arbejde i høj kvalitet, samtidigt med at du er god til at bevare overblikket.

Du er proaktiv og engageret i din tilgang til opgaverne, du arbejder resultatorienteret og stræber efter at implementere forbedringer og optimeringer i det daglige.

Du er team-player der kan efterleve vores værdier og formår at arbejde tværfagligt og samarbejde tværorganisatorisk med andre afdelinger, men du kan også arbejde selvstændigt med stort drive.

Du arbejder dynamisk og er motiveret efter at nå egne personlige og forretningsmæssige mål, samt videreudvikle dig selv og dine kompetencer.

Vi tilbyder

Vi giver dig en enestående mulighed for et spændende job, hvor du får en vigtig rolle i teamet og bliver en del af en virksomhed med mange ambitioner og høje vækstmål.

Du tilbydes en selvstændig og udfordrende stilling, med gode muligheder for at påvirke dine egne arbejdsområder, i et meget frit og spændende arbejdsmiljø.

Du kommer til at samarbejde med gode kolleger i en uformel omgangstone, i et internationalt miljø, med masser af kontakt til hovedkontoret i Schweiz.

Lønnen er på et attraktivt niveau, der afspejler din erfaring og kompetencer, samt kravene til stillingen.

Kontaktinformationer

Hvis du er den kandidat vi leder efter, bedes du indtaste din ansøgning i vores online jobdatabase via dette link: Career Opportunities: Regnskabschef/Controller (successfactors.eu).

Spørgsmål til stillingen kan sendes til mail.xray.dk@comet.tech eller på telefon +45 72407700.

Vores mål er at rekruttere en ny kollega snarest muligt og valgte kandidater inviteres løbende til jobsamtale hos: Comet Technologies Denmark A/S, Helgeshøj Alle 38, 2630 Taastrup.


Om os

Comet Technologies Denmark A/S er en højt specialiseret dansk virksomhed, med mere end 60 års erfaring indenfor røntgenudstyr til industriel brug. Vores firma er en del af Comet koncernen med mere end 1.400 globale medarbejdere, hvoraf de 35 er placeret på vores kontor i Taastrup.

Comet Technologies Denmark A/S udvikler, producerer og sælger transportabelt røntgenudstyr til vores kunder rundt om i verden. Produkterne omfatter både standard og specialiserede røntgenapparater, egen udviklet IT-software og hardware, samt kundespecifikke røntgensystemer.

Vores produkter anvendes inden for alle industrigrene, hvor der er behov for ikke-destruktiv inspektion af f.eks. skjulte samlinger, svejsninger, støbte komponenter eller fremmedlegemer i blandt andet rørledninger, fødevarer, eller som kvalitetskontrol under fremstillingsprocessen.

Læs mere om os på www.comet-xray.com.

Gem job

COMET Technologies Denmark A/S
Publiceret: 19. november 2021

Arbejdssted

Taastrup