Online Manager til H.W. Larsen

Du får ansvar for virksomhedens online salg – og et webteam på 3 medarbejdere 

Har du en baggrund inden for digital marketing? Er du fuld af idéer, og vil du gerne videreudvikle virksomhedens webbutik? Kan du inspirere webteamet? 

Så er denne stilling noget for dig; Vi søger en Online Manager til vores kunde – H.W. Larsen, som er specialiseret i køkkenprodukter til både B2B og B2C. Virksomheden har hovedkontor i Ishøj samt en butik i Kødbyen i København og en i Brøndby. 

H.W. Larsen er en danskejet virksomhed med en lang historie inden for salg af anerkendte køkkenmaskiner, storkøkkenløsninger og køkkenudstyr. De er særligt kendte for deres kvalitets knive.  

Du bliver en del af en virksomhed, hvor du møder suveræne udviklingsmuligheder, alt efter dine ambitioner. Der er tale om en fuldtidsstilling med ansættelsesstart snarest muligt. 

Passion for køkkenudstyr – online:
Som Online Manager får du ansvaret for virksomhedens online salg af køkkenudstyr – både henvendt til B2B-markedet og B2C. Du tager dig af planlægning og eksekvering af alt online markedsføring og online kommunikation, herunder bannere, billeder, videoer etc.  

Du står for alle virksomhedens samarbejdsaftaler vedrørende onlinesalg. Du håndterer projektledelse og styring af webprojekter og har et stærkt fokus på udvikling af forretningen på webshoppen. Du bliver budgetansvarlig.    

Du bliver leder for 3 medarbejdere i webteamet, som arbejder i højt tempo og højt humør – og med begejstring for produkterne. Tonen i virksomheden er generelt frisk, fri og direkte, og både det sure og det søde bliver delt med hinanden.    

Kvalifikationer:  

  • Du har erfaring med online salg og digital markedsføring
  • Du har en relevant uddannelse inden for digital marketing
  • Du har erfaring med ledelse af et mindre team
  • Du arbejder hjemmevant i flere it-systemer online og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer 

Personlige egenskaber: 

  • Du er fuld af idéer og ser gerne nye vinkler på online salg og markedsføring  
  • Du kan motivere og inspirere webteamet  
  • Du går gerne forrest og helt ned i detaljerne  
  • Du har det fint med en frisk stemning, hvor en ”spade kaldes en spade”
  • Du interesserer dig meget gerne for køkkenudstyr og madlavning   

Hvis du vil videre: 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Connie Pilgaard på tlf.: 33 24 40 80. 

Er du interesseret i denne jobmulighed, så send os dit CV og en ansøgning via knappen "Søg jobbet her" længere nede på siden. 

Centrum Personale tilbyder professionel assistance, når vore kunder har brug for en fast medarbejder eller en vikar. Vi arbejder med en omfattende emnebank, som du gratis kan blive optaget i, hvis du har lyst til jobskifte. Vi løser opgaver inden for alle jobfunktioner - herunder administration, forsikring, økonomi, regnskab, indkøb, salg, marketing, it, rejsebureau, medicinal/biotek, lager, spedition og ledelse.

Centrum Personale A/S - Frederiksberg Allé 35 - 1820 Frederiksberg C

Læs om Centrum Personale A/S her

Gem job

Centrum Personale A/S søger for kunde
Publiceret: 10. november 2021

Arbejdssted

Ishøj