Global HR-ansvarlig – en ny­op­ret­tet stilling i Ship­ping­bran­chen

Brænder du for at få ansvaret for at opbygge en global HR-funktion med udgangspunkt i den danske organisation? Er du passioneret omkring HR, og går du efter at skabe den bedste arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde talenter?  

Så vil vi gerne i dialog med dig. Vi søger en HR-ansvarlig, som har lyst til at være med fra starten af opbygningen af en global HR-funktion. En HR-profil, som ved, at det tager tid at få implementeret hele strukturen, så hele organisationen kan følge med.  

Der er tale om en stilling hos vores kunde – en virksomhed, som er inden for shippingbranchen og oplever stor fremgang og udvikling.
Virksomheden har i dag ca. 350 medarbejdere globalt fordelt på 30 kontorer. Ca.100 af medarbejderne befinder sig i Danmark. 

Dit fingeraftryk på opbygningen og implementeringen: 
Du bliver budt velkommen på kontoret i København, hvor du bliver en del af den øverste ledergruppe. Du får rig mulighed for at sætte dit fingeraftryk og få stor indflydelse, som ansvarlig for opbygningen af hele HR-funktionen.   

Du bliver strategisk ansvarlig for virksomhedens globale “people”-håndtering. Du tager dig af implementeringen af politikkerne og strukturen med udgangspunkt i Danmark. Senere, når strukturen er lagt, opbygger du afdelingen både i ind- og udland. 
I processen trækker du på din forståelse for menneskers mangfoldighed og indsigt i, hvordan tiltagene implementeres og gøres tydelige i en hel koncern. Du går efter at skabe den bedste arbejdsplads og tiltrække og fastholde medarbejdere. 

Virksomheden har et søsterselskab i USA, hvor du kan hente sparring, da de har en meget velfungerende global HR-afdeling. 

HR- og medarbejderværktøjer: 
Du kommer hele vejen rundt i opbygningen af HR-funktionen, inklusive konklusioner på de halvårlige tilfredshedsundersøgelser, vurderinger af medarbejderengagement og MUS-samtaler, politikker for arbejdspladserne og retningslinjer for lederne. 

Opgaven omhandler som udgangspunkt:  

 • Globale organisationsdiagrammer 
 • Medarbejderkartotek og ansættelseskontrakter 
 • Jobbeskrivelser 
 • Medarbejderintranet og udrulning af HR-softwareprogram 
 • On- og offboardingprocesser 
 • Bonusprogrammer, hjemmearbejdspladser, sundhedsdag, velgørenhed m.v.  

Din faglige baggrund:  

 • Du er måske HR-chef i en mindre organisation i dag og er interesseret i at tage det næste trin til HR-direktør med endnu mere indflydelse i en global organisation
 • Du har international erfaring med at arbejde i en matrixorganisation, men behøver ikke selv at have arbejdet i udlandet 
 • Du kan opbygge alle funktioner fra bunden og spænde over både det strategiske og implementeringen 
 • Du har erfaring med alle facetterne i en HR-afdeling
 • Du har en stærk kulturforståelse og interesse for, at alle er forskellige, og du formår hermed at ”klæde lederne på” i ind-og udland 
 • Du er flydende i engelsk og dansk – alt skriftligt materiale og politikker skal være på engelsk 

Dine personlige egenskaber:  

 • Det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, og når målet er sat, finder du vejen 
 • Du har en høj integritet og tager ansvaret for dine beslutninger 
 • Det, du siger, er også det, du gør - og du formår at få organisationen med 
 • Du er grundig og leverer gennemarbejdede oplæg 
 • Du er passioneret omkring HR, og du går efter at skabe den bedste arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde talenter
 • Du sætter spørgsmålstegn ved status quo og har holdninger, som du står ved  

Hvis du vil videre: 
Stillingen er til tiltrædelse snarest muligt.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Tina Løwenstein Noesgaard på mail: tln@centrum-personale.dk.  

Er du interesseret i at søge stillingen, sender du os din ansøgning og dit CV via "Søg jobbet her" herunder. 

Vi indkalder kandidater til samtale løbende, og rekrutteringsprocessen afsluttes, når den rette kandidat er fundet.   

Centrum Personale tilbyder professionel assistance, når vore kunder har brug for en fast medarbejder eller en vikar. Vi arbejder med en omfattende emnebank, som du gratis kan blive optaget i, hvis du har lyst til jobskifte. Vi løser opgaver inden for alle jobfunktioner - herunder administration, forsikring, økonomi, regnskab, indkøb, salg, marketing, it, rejsebureau, medicinal/biotek, lager, spedition og ledelse.

Centrum Personale A/S - Frederiksberg Allé 35 - 1820 Frederiksberg C

Læs om Centrum Personale A/S her

Gem job